Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je kada ti stranac javno govori sta ce biti i sta ces raditi. Hvala. Ex-borac.
@FalconRector aha, a mi se kao ubijamo te ne damo ovo, ne damo ono, jezik jeste, jezik nije, Biden-Trump, treci entitet, otcjepljenje, cjelovitost, gradjansko, nacionalno...a niko te nista ustvari ni ne pita
IOM je pranje novca medjunarodno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Laura ti zaposli u IOM preostale članove familije Rizvo Samira pomoćnika ministra Cikotića
Izmjestite migrante van urbanog centra...
Sve je to dobro za gradjansku unitarnu bih pametni bosanac je multi-kulti jedan covjek jedan glas sda.Sad ce pametni bosanac da pokaze svojim primjerom multi-kulti toleranciju u inat ćetnicima I ujkama
UN sve po planu naseljava Azijate po Evropi - KALERGI PLAN
Svrha IOMa je da za velike pare uhljebljuju likove poput ove, koje zajedno sa lokalcima koji su joj robovi preko tendera zavrće i fondove EU i vršljari po BIH. Taj Peter je doveo ovdje sav šljam iz Maroka i Pakistana, švercovao sa privatnicima iz RS i sad je sklonjen, tj. nagradjen odlaskom u Sudan da i tamo vršljari. Ovi su možda i godi od naših političara!
Ko si ti da odlučuješ ko će nama doći. Marš u svoju zemlju pa tamo kroji kapu. Mi će mo sve migrante naseliti u BIH iz Grčke i Turske. Biće nas aBd 5 miliona.
Doveli ste 3000 migranata i normalno da ne mogu ni stati nigdje vise. Mafija
Nocit ce po hostelima u sarajevu. Gazde hostela su gladne
Vlada KS je amaterska, al' eto kad SDA voli podobne a ne sposobne ovo što se dešava je logičan slijed.
nema nista prosirivanja saradnje nego kupi prnje i kuci i povedi migrante sa sobom
Turizam i Bihaću propao. Gastarbajteri svoje domove zaobilaze u širokom luku. Bišćani kupuju stanove u Zagrebu da se sele polako ... to je istina. Ostalo su podvale i prevare da se lova uzme.
Sve smišljeno i zakuhano u gospođi Europi. Nije kriva ni Mađarska ni Hrvatska koje su prebijale migrante i pljačkale, postavile žilet-žicu i nikome ništa. Sve ok. Kriva Krajina što im Bakevara i IVZ šalju kriminalce i narkomane ? Nek ih reis vodi svojo kući bo ih on !!! Niko granicu na Drini ne zatvara ! Sve je isplanirano !!! Ništa nije slučajno !
Sad dok se ova namiri proci ce njih jos 100 000
@BIMDDC200200 nece proci vec doci...nemaju gdje proci.
Cuj.IOM dobro saradzuje sa drzavnim agencijama(valjda misli na ministra sigurnosti) i sa kantonalnim agencijama(vjerovatno misli na Kanton Sarajevo i Bihac).Ja je pitam Kaki saradzujes sa kantonima sa hrvatskom vecinom i kako saradzujes sa Ebtitetima(obadva).Noste i svoje pare i migrante vama,vama su i posli,sta ih bama trpate.Neznamo sta ce mo ni sasobom.
Raspodijeliti ih po cijeloj BiH, tamo najviše gdje raseljeno stanovništvo. Nemaju kome smetati