Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ako imas auto od 100.000 KM, dobre fele, koku za pokazat', steroida u organizmu više nego krvi, moš' gdje hoš' bez naplate i uz izvinjenje službenog lica ako parkiraš na zelenoj površini npr.
jel ovo uvodjenje na mala vrata naplate parkinga stanarima zgrada u sarajevu? nekako mi sve ovo lici na uvod naplate parkinga ispred zgrada u naseljima, za ko fol unapredjenje.
neće prije lokalnih izbora.
@uzgajivac znaci blizimo se onoj iz nadrealista, granice - rampe - iskaznice u sarajevu po opcinama? da ocekujemo onda od svake opcine da uvede ulaznice za ulazak u opcinu, pa putarinu, biciklarinu, setaorinu, boravisnu dozvolu, kafarinu itd...itd...????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Po njima invalidna osoba koja ide na radno mjesto neće moći sa autom jer NE SMIJE zauzimati invalidsko parkirno mjesto duže od 2 sata. Oprostite ali ovo je još jedna u nizu budalaština sa invalidskim parkirnim mjestima. Razmišljajte gospodo zato ste i plačeni,a ne da automobil kao ortopedsko pomagalo koristim samo u garaži.
Da li ovo znaci da se uvodi parking servisi po opcinama, koji ce pisati kazne nepropisno parkiranim automobilima?
"Ja bi' mog'o da mogu..", reče Rundek nekad davno, a ja bih, da mogu, napalćivao i kazne za sve koji parkiraju po ćoškovima ulica (uglovima) ili po sredini parkinga (horizontalno) između dva reda okomito parkiranih auta, a sve po principu "može proći", jer im je mrsko parkirati auto malo dalje. To što nema znaka zabrane parkiranja ne znači da čovjek može ostaviti auto parkiran kako on hoće, nego valjda po nekoj logici. Ni u kinu nema znaka zabranjeno gledanje na šiltetu pa niko ne unosi šilte;)
samo kada ce poceti ganjati lopove sto opuhase sve zivo iz auta i na parkinzima sto se placaju i na djabnim.. obicnom narodu udaraj po djepovima standardno a lopove pusti ..
Znaci pretvarate u praksu da se svaki slobodan centimetar asfalta naplacuje uz minimalna ulaganja...Voljan sam platiti mjesecni parking kantonu,ali da kanton odgovara za vozila dok su na parkingu tj osecenja od tzv gradjana koji "njezno" otvaraju vrata i onih kojih dok se parkiraaju tri vozila opale!!!
Da li ce tzv. Parking Smrti preko puta doma armije (pored bivseg Pomodorina) ikada ikome otkucati racun? Najriziciniji parking svih vremena. Ne znam kako ljudi imaju dozvolu da rade.....
Parkiram ispred skupstine: - Izvini momak - Da? - Ovde poslanici parkiraju - Ne brini imam alarm
sloboda za parking papke !
Super, svaka inicijativa je dobro dosla, jos samo da se nekako stane u kraj motoristima trkacima
Necu ni da citam, za mene to ne vazi Fahrija