Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokle god je kakvog takvog gostoprimstva, njih ce biti. kad im se zavrnu sve pipe, polako ce poceti zaobilaziti bosnu. te ljude niko nije zvao da dodu. niko ih nije otjerao iz njhovih kuca.
Oslo -- Naoružani muškarac je ukrao ambulantna kola u sjevernom Oslu i povrijedio tri osobe kada je udario u njih, javljaju norveška policija i bolnički zvaničnici.
@toh ali ako ih ne hranis poludice i pocece masovno da pljackaju i otimaju.
Do neki dan mi je bilo žao tih migranata.Sve do momenta kad sam platio ručak i cigare nekom mufljuzu iz Maroka.Odvezao ga na želj.stanicu i kad sm došao kući skontam da mi je zdipio mobitel.Od sada mogu dobiti samo nogu,mater im hebem pokvarenu.
@besmisleno a zar je rat u Maroku??
Da smo pametni sve u autobuse uz granicu hrvacke ili srbije i ceraj ili naprijed ili nazad a ne drzat ih ovde po nekim logorima
Ma ima tu svakakve bagre.
Strašno je kako se ophodimo prema tim divnim ljudima. Tretiramo ih kao životinje. A ustvari mi smo životinje.
Kako ce sad krajiske kurave na karanje
Pomalo se uvodi red. Sad se migranti imati manje prilike da senluce Bihacem, a vise vremens da se prisjete pravog imena i prezimena, odakle su dosli i da napisu zajednicku peticiju kojom traze decidan odgovor na pitanje: "Da li ce im Zapad dodjelom azila kompenzirati unistavanje domovina ili treba da zive od novostecene demokratije?" Odgovor koji su Juzni Slaveni dobili na istu peticiju 90-tih je bio: "Navukli smo vas k'o kondom."
Treba pomoći ovom narodu. Mislim da drzava mora biti u stanju izdvojiti nekoliko desetina miliona i adekvatno zbrinuti ovaj nspaceni narod. Novac treba uzeti od političara koji su stvorili ove probleme
jbt treba im onoguciti da sto lakse i sto prije napuste BiH. ako ih oni mogu institucionalno vracati, pa mi im mozemo pomoći. odbaciti ih blizu granice i pozeliti sreću. i to šarati na vise mjesta da ih ne mogu sve vratiti
@sanjo87 A zašto ne pitaš Bakira, Dodiga, Komšića, zašto su oni u Bosni? Jedina ste država koja ne čuva svoje granice, ali zato ima "pametnih", koji bi te migrante silom državnih institucija slali na granicu. Ali budi bez brige. HR ima i policiju i vosku i dragovoljce. Ali onda će biti zatvoreni i službeni prijelazi.
@sanjo87 Haj kad si pametan, pa da ti nemas gdje i vrate te samo preko granice bil ti nazad za Indiju bez para 1500km, il se vratio nazad pa pokuso i 100 puta, u blagostanje njemacke ekonomije. Dok si u prelaznoj zemlji imas hrani. Niko te ljude nezaustavi. Zato avionom odakle su dosli. Samo civilizovane porodice ostavit kolko se moze.
Indija ima bilion ljudi. Ko sto humanitarka iz oslobodjenja misli da se negiraju prava migrantima, u pravu je. Zamisli da nam se samo Indija svali u avliju. Ma nebi nas bilo nidje. Kamoli Pakistan i ostalo. Da su oni civilizovani moglo bi se nekako al nismo ni mi sami dovoljno civilizovani, strucni, niti voljni da iznadjemo pomoc sebi a kamoli citavom svjetu siromasnih nazalost.
Jadni Bošnjo al si nahebo pisaćes s desna nalijevo🤣
Koliko je ovih migranata bilo u Isilu ili jaysh al islamu recimo
@VolimSteroide puno
Htjeli ili ne nema im druge nego u bosnu pa dalje .... ko je pametan uzece pare 💰💰💰💰☝️
kada ćete prestati maltretiranje nedužnih ljudi. oni samo žele više od onoga jadnog života kojeg su živjeli u domovini. sram da vas bude bosno sram da vas bude balkanu sram neka vas je Evropo
@Mustione Ne ugrozavati druge svojim zeljama je zivotni postulat svakog postenog covjeka.
Ne dozvoliti nikako da izlaze. Zatvorit kamp. Nek im ovi humanitarci donose hranu. Pustit im i internet, vodu. I deportacije lagano.
Nimalo fasisticki... Nimalo...
@ChupaChups Nemaju dokumenta, ne bi trebalo nikako da mogu iz tog kampa da izlaze.
@ChupaChups Obidji ti njihove zemlje bez pasosa ili licne pa da vidimo kako ce te primiti?