Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za republiku BiH i sve njene građane
...molim ban paščeta sa nickom "janjičarML".
samo ti nama od 01.01.2020 ukini vize. hebo ti bih i rs.
@ Analady 🤣🤣🤣 Tako se oslovljavaju ambasadori. Obrazuj se, nemoj biti zaostala 🤣🤣🤣
Samo bogata drzava je i stabilna drzava, sve ostalo su price za djecu.
uci njemacki i haj s nama nazad
Sredi ti nama vize, i sve ce biti uredu
ovu zenu treba ploditi
Ti tek došla pa sve znaš!
sada ce dodik reci da radi protiv Daytona I rs:):):):):)
Danke Deutschland!!!!!!!
slazem se lutko ....
Kako to objasniti usijanim glavama? Svi je hoće za sebe i jedni i drugi i treći ali samo etnički čistu i da oni budu na vlasti.... Razvlace je k'o zvaku a niko ništa konkretno za državu ne radi...Brukate narod ...
Jelde kao sto je jugoslaviji, bilo garantovano.
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
@IQIQIQ tanak ti je taj IQ...Pa sine protiv toga smo se borili 90ih.Neces ti nama odredjivati sta cemo mi da radimo.Zato ti imas Federaciju a ja Republiku Srpsku.A cisto jedan komsiski savjet,nemoj se ti na sve primati sto ti ovi stranci kazu.Znas,oni vas tapsu po ramenu da se zalecete na nas a kada se poroljamo oni ti kao sude...
@Muzaffer_Lendo Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
to ne postoji.. pa vidite kako samo mrze Hrvate, ovi nastali 1993 kao nacija ;)
Gospođo Margret rado bih Vas poveo na večeru.