|

Nova godina uz istu misiju - pomaganje bolesnima i ugroženima u BiH

Nova godina uz istu misiju - pomaganje bolesnima i ugroženima u BiH
0
S
Piše: Adisa Pobrić
6.1.2011. u 08:08
0
komentara
0

dijeljenja
Nova godina uz istu misiju - pomaganje bolesnima i ugroženima u BiH Sanela Jenkins
Iako je proteklu godinu u Bosni i Hercegovini obilježila politička agonija, a recesija i prirodne nepogode unesrećile mnoge, humanitarka Sanela Diana Jenkins ističe da je optimista i borac i da u njenoj glavi nema mjesta za razmišljanje kako će sve biti loše.
"Kao i svaka godina, tako je i 2010. donijela pozitivne, ali i neke negativne stvari, ali ja se trudim sve negativno pretočiti u pozitivno, misliti kako se sve dešava sa određenim razlogom i, naravno, pomoći koliko god mogu", kazala je u izjavi za Sarajevo-x.com ova Sarajka sa mjestom prebivališta u SAD-u.

Od poslovnih uspjeha ističe da je izuzetno zadovoljna rezultatima koje na američkom tržištu bilježi njeno energetsko piće "Neuro" - prirodni energetski napitak koji se proizvodi u sedam različitih okusa i na čijem plasmanu i promociji je, kaže Sanela, u vrijeme krize naporno radila.

"To me posebno raduje zbog činjenice da će moja fondacija i dalje nastaviti da pomaže ugrožene i bolesne u BiH. Ništa nije vrjednije od života bolesnog djeteta. Fondacija će nastaviti sa dosadašnjom orijentacijom, a to je pomaganje bolesnoj djeci, bolnicama, starim i iznemoglim osobama te izbjeglicama", poručila je Jenkins i naglasila da u novoj 2011. godini očekuje sve najbolje, a to je poželjela i čitaocima našeg portala.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.