Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grijalica radi a prozor otvoren
pa sta hoces od njih? njima je kad se sve sabere zajednicki IQ 29.
Jbg, tako ti je to kad poreski obveznici plaćaju račune za struju. Ne znoje se oni od strepnje svaki put kada u poštanskom sandučiću zateknu račun za struju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fali glavna ekipa
Vise ima zaposlenih u zatvoru nego nas na slobodi :)
grijalica a prozor otvoren na kant buraz valja zapaliti dase ne osjeti miris cigare ili vuve a struju neka placa narod i drzava ali vise narod? Akoje ko bio u muriji zatvor barem za kradzu sume skontace.SRETNA 2015 SVIM HERCEG BOSANC I DR NACIJE KOJI LEZE U CELOVINI.
Procitajte ;) ako neko zeli igrat E-sim browser igru. http://primera.e-sim.org/lan.620459/ ~Vasa pomoc je potrebna vasoj zemlji,mozda ste bas vi oni koji joj moze pomoci na pravi nacin. ~Iskoristite vase sposobnosti na najbolji nacin,oslobodite vasu drzavu od neprijatelja i krenimo u osvajanja... e-Sim je besplatna browser igra koja vam nudi online simulaciju svijeta Ova igra vam omugucava komunikaciju sa ostalim igracima iz cijelog svijeta. ~Unutar igre ces naci 92 zemlje (za sada) i sa preko 15.000 aktivnih igraca. ~Svaka zemlja ima svoju politiku,vladu,strategiju i vojsku.Ko to stvara?Ti,Gradjanin! Ne moras potrositi mnogo vremena na dnevne zadatke da budemo iskreni. ~Dnevni zadatak je ovdje raditi,trenirati i boriti se.Sve ukupno traje 10-20 minuta da to ucinis sve,ali ako zelis postati poznat u svojoj zemlji,da profitiras,bavis se politikom i slicno trebalo bi nesto i vise vremena. Za one koji se prvi put susrecu sa ovom igrom a nikad nisu prije. ~Pokusat cu vam objasniti
Kako je ovo napisano dođe mi da idem u taj zatvor slaviti Novu Godinu
Je li im redovna plata? Ako jest da idem i ja tamo
Očekivati je da u novoj godini MUP RS prebaci redakciju Klixa u "Ćelovinu".
Rijetko dobar članak na klxu!
aaaa drustva...iz snova. kako mi je ovaj aranzman pobjegao ;)
mislim da ni za sound nece biti problem. nace se neko ko je propjevo;)
pozdrav i sretna nova godina raji u santicevoj
bice kolektivna razvaljotka
Taman da utvrde ko je veći mangup, razmijene doživljaje i savjete za buduće godine.
Izgradnja mostarskog zatvora počela je polovinom 1891. godine Doobriiih zidova a tako stari..
Ovo ko pročita nije normalan.
a direktore..pa izvadi ruke iz džepova nisi valjd i ti neki klošar
S kim si...
Imal mjesta za Čovića
Bakir i Dodik bez njih ne može
e nek je za bakira i dodika , ti smece sandzacko poredis bakira sa dodikom, a scepo nije za hapsa jeli tako , srusio fabriku alhos i napravio na njenom mijestu toranj, uzeo 40 000 000 iz razvojne banke , a tebi je bakir kriv, pu smece sosonsko.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)