Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje. Su hurme
U Amku akcija svjeze 2.30 KM
mene sramota gdje zivim.
Ovo nije dobrotvorna organizacija niti dobrotvorna organizacija. Shvatila sam to bez ikakvih očekivanja. Jer, borba s pandemijom je situacija protiv koje se moramo boriti ne samo naporima nekoga, već i cijelog svijeta. Kao neko ko vjeruje u univerzalno bratstvo i prijateljstvo, želim biti s vama u svakom trenutku. Želim vam zdrav i sretan dan Srdačan pozdrav, Orhan Avur
4. Nakon toga, časni konzul zahvalio mu se i nakon toga ih posjetio; Izjavio sam da bih želio pružiti više podrške vama, naša cijenjena braćo u Bosni i Hercegovini, te da možemo poslati 10.000 brzih testova na antigen. Kasnije sam želio kupiti 10.000 maski od prijatelja proizvođača maski i dostaviti ih vama, prelijepi ljudi.
1. Nikada u životu nisam bio u Bosni i Hercegovini. Ne znam nikoga na berzi Hercegovine. 2. Nikada prije nisam upoznao časnog konzula. 3. Kada su prije nekoliko sedmica stigli u našu kompaniju i kupili 15 test-kompleta za premijera Bosne i Hercegovine i njegove delegacije koji su ih pronašli za službenu posjetu Turskoj, poslali smo besplatan način za testiranje kompleta za ono što vidim kao svog gosta.
Ja, Orhan Avur, koji sam vlasnik kompanije Unibioscience (osoba koja se rukuje s konzulatom na fotografiji), jako mi je žao kad sam pročitao ovu vijest i komentare google translatea. Stoga sam osjetio potrebu za sljedećim objašnjenjem.
Bravo za nase politicare koji su poznati kao svjetski prosjaci. Zalosno je sto te iste donacije zavrse u nekom njihovom talu.
Zašto mi stalno iskače reklama za bicikle
Šta hoćete da kažete sa ovim 🤔
Samo sadake nam dajte jer nas je nesposobna vlast svela na sadaku
Mene zanima kad će dio hurmi biti transportovan u RS i kada će se hurme podijeliti svim građanima.
U kojoj se apoteci mogu kupiti maske iz ove donacije?
drzavi donacija ali zato stranackim pojedincima extra profit
Zaslužena sprdačina sa slučajnom državom
A kad vucic donese one vakcine, Turkovic se uvrijedila, kaze to je za siromasne zemlje. izgleda mi smo bogata zemlja u koju samo donacije stizu
Sirotinjo i Bogu si teška!