Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su zaboravili airport info ubaciti?
"jedan od rijetkih gradova u kome se mogu naći tri bogomolje " pa jeste kada smo obnovili ono što ste vi onomoni rušili. da ih nismo obnovili ne bi ih ni bilo.
Uz nadasve divnu prirodu rijeke i planine u ponudi brosure su razvnovrsne ponude cetnika ,ubica ,silovatelja i svakojakog olosa koje vasem senzibilnom turistickom oku daju jedan nezaboravan prizor koji ce te pamtiti do kraja zivota. posjetite trebinje etnicki ociscen grad pun mrzne rasizma i ksenofobije. Dobro dosli u Republiku Sumsku
Jel ima u ponudi kampovanje na masovnim grobnicama?