Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeća li se ko plakata "Donalde Srbine" na Palama i u Beogradu? :D :D Ja šta im uradi inače odlazeća američka administracija haha
Baketa i Čovu jos dodati.
Duza moja block lista na facebooku
Dodo i izmetbegovic su genocidni u RATU i u MIRU.
Nema bakira na listi i ostalih kleptomana sto su posisali donacije mamic..u im korumpiranu
meni je zanimljiva ova americka lista...iako fbi i ostale agencije priznaju da u bih ima oko 500 terorista i oko 15 000 njihovih simaptizera ni jedan terorista nije na toj listi....poneki je na iterpolovoj listi ali navode da su sverceri droge a ne teroristi....zasto je to tako?...zasto neko iz stare americke administracije stiti bih teroriste a pogotovu bakira i muslimansko brastvo u sda???
Americka politika je uvijek ista. Nije to neozbiljna drzava da promjenom predsjednika okrenu politiku za 180 stepeni.
@pinkman ...naravno....zato znaci stite teroriste iz bih?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zasto nema na listi i Dragana Covica koji nije nista bolji od Dodika obadvojica ruse zajedno Bosnu i Hercegovinu mislim da amerika hrvatima dobro gleda kroz prste..
dragan covic samo radi ono sto mu vatikan aminuje..a ti skontaj sta covic trazi....
HOTEL CASA GRANDE
Kako Hasan Cengic moze biti predsjednik Islamske zajednice BiH, sramota za sve koji su glasali za njega.
Bakir je kandidovan za lsitu zajedno sa svojom organizacijom MUSLIMANSKA BRAĆA i pridruženim organizacijama za širenje islama silom. Sebij je kandidovana za prestižnu nagradu dr MEngele ! Šaja i HAsan ČEngić su članovi MUSLIAMNSKE BRAĆE pa nije jasno zašto nije i BAkir !
Vlaska posla... seljoberi sume i municije ... to im je starina ..
vise srba na crnoj listi nego isilovaca 😂😂
Prof. Dr. sa fakulteta na crnoj listi, a nakaradne drzave i zivota.
A šta reći što je predsjednik jednog entiteta na crnoj listi, bio predsjednik vlade istog!!. Istovremeno glavni vođa jednog naroda. To očito mnogo govori, jer kod srba svi sve podržavaju, koliko god da je zlo.
Kako uvjek po Srbima?
Sve junak do junaka na listi, stomak te zaboli citajuci samo imena i organizacije ...
Zabi ga Tump manjem entitetu:
kuhaju ameri neko :poop: na pomolu