Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego sto je navodno prihvatio Islam bio je poznat vlastima koji su ga okarakterisali kao psihickog bolesnika. Sad je odjednom terorista... Zanimljivo.
Smijesno.Ispade po ovome u Islamu pise da moras ici ulicom i ubijati ljude hahah
Otac Norveženin, majka Dankinja. Neki Hans, koji je uvijek imao radikalne stavove, a prije desetak dana prešao na islam. Šta je, ba, ovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj danac je prešao na islam - zato je terorista. Ludilo.
Štašno šta rade islamski teroristi. Mora se stati u kraj islamskom terorizmu.
takoe teze❤
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja Norvežana kako su ludi
Pa sta ako je prihvatio islam?! Kakve to veze ima??? Kur'an zabranjuje ubijanje ljudi, zabranjuje i da musliman prvi borbu otpocne. Sve sto pojedinci, koji za sebe tvrde da su muslimani, naprave ne moze se islamu pripisivati.
Treba procitati sve, a ne samo malo! I opet bez tefsira tesko da ces razumjeti. "I borite se na Allahovu putu protiv onih koji se bore protiv vas, ali vi ne otpočinjite borbu! – Allah, doista, ne voli one koji zapodijevaju kavgu." (Al-Baqara, 190)
Odite pa vidite sa njim JEL on musliman il nije. On kaze da jest, a evo vi negodujete nesto. Mislim nebi bio prvi teororista musliman. Svaki dan se raznose po bliskom istoku i ubijaju civile. Ne znam koga vi branite i kakve vi dlake u jajima trazite. Niko jos nije rekao da su bosnjaci teroristi niko nije rekao ni da su muslimani teroristi al cinjenica je da ih ima mnogo hahahaha #SamoKazem
da je kurscan krunisali bi ga, ovako sam svaljuju na terorizam
Standard al' hladno... I nikad neznas kad ces naletiti na nekog indijanca!!!
Da nije neki cetkalj isao u lov, mislio da lovi divlje svinje pa pogrijesio..
Osumnjiceni se zove Espen Andersen Bråthen, Radi se o drogeras, koji je jos 2012. god. kaznjen zbog posjedovanja manje kolicine droge. Prije nekoliko godina je zbog prijetnje roditeljima da ce ih ubiti dobio je kaznu zabrane da im se priblizava. Sto bi se reklo u BiH od ranije poznat policiji.
Sramota, pa citav im je dan trebao da utvrde religiju napadaca
Samo mi je stvarno interesantno kako ove novine pod agendom zovu muslimanske migrante, dižu se uzbune zbog ponašanja Hrvatske granične, a ovamo jedva čekaju da vide jel samo musliman da odmah počnu frcati sa terminima teroristi, halo pa to su vam sukobi stavova, kako sve pod agendom se radi i ko može potvrditi da je ovaj bolesnik stvarno prešao na islam?? Dajte nam slike iz džamije da vidimo, mogli ste napisati vanzemaljac da je bio
A koji je luk bio nigdje ne pise, bijeli ili crveni?
Nisu mu bas nasli osobnu ko ranijim "islamskim" teroristima kako ih zovu, nego su mu nasli ispisnicu iz krscanstva ovjerenu kod notara i pristupnicu islamu sa dva potpisa i pecatom
A sta je sa onim sto je ubijao samostrelom neki dan u finskoj?
Bravo Europo, znači ako sam musliman i ukradem žvake iz trgovine novine bi pisale da sam terorista, majku vam vašu čovjek psihički bolesnik
Citam ispocetka redom, nu reko nije moguce da su izjavili da je terorizam a norvezanin , citam dalje kad ono presao na Islam, e jebg..
Pa eto terorista, ok, kakve to veze ima sa nama iz BiH? Ko podrzava ovakve bolesnike koji nazalost dovedose islam na glavne medijske naslovnice kao vjera straha i terorizma. Zasto da meni neko lijepi etiketu ako sam musliman da sam i terorista a fakultet uredno zavrsio, skolovao se i imam svoj privatni zivot i ne ulazim ni u ciji osim ako nekome treba moja pomoc. Mene ovakvi ludjaci ne zanimaju, ja niti bilo ko drugi ne prihvata islam na ovakav nacin i tu nema nista sporno.