Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pričao sam sa par momaka iz Srbije prije nekoliko dana i onako ih baš pitam šta misle o genocidu u Srebrenici. Kaže mi jedan od njih da oni o tome nisu ni znali dok nije počela veća medijska pažnja da se usmjerava prema tome. Od 95 do 2000 kaže da o tome nije niko ni pisao ni pričao. Što hoće kazati da oni koji su počinili taj genocid i oni koji su ga planirali su isto tako planirali i cenzuru. A to govori u prilog da su itekako znali šta su počinili.
kakav genocid.pogledaj snimke izvlacenja islamskih teorista iz srberenice..svi u uniformama i sa oruzijem
@sterotija01 Tvoje mišljenje je nebitno. Presude Međunarodnog suda su rekle svoje... A dokaz da ste i vi znali šta ste počinili leži u činjenici da ste pod okriljem noći prekopavali grobnice. Pametnom je i išaret dosta.