Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa stvarno ste stoka, neko uradi nesto za nas a vi ga opet pljujete. Rat je bio i prosao, treba gedati naprijed. Svi su pravili sranja, to ne mozete poreci, i jedni i drugi i treci. Bitno je da sad neko pokaze dobru volju za poboljsanje odnosa, a to bismo trebali i mi. Naravno da nam nije dzaba dao, nista se dzaba ne poklanja. I kad poklonis nesto djevojci, i to se radi iz neke koristi, da bi je lakse odveo u krevet i slicno, tako da ni ovo nije dzaba ali je svejedno dobar potez. Poboljsanjem odnosa izmedju dvije komsijske zemlje svi imaju koristi Zato prestanite pricati gluposti i civilizujte se!
dosta višs sranja!!! ljudi se mogu pomrznut dok oni uvedu kakav red! nidje plina ni na vidiku
cuvaj se grka i kad poklone nose!!!!!!!!!!!
nista od bosne bez srbije, svaka cast za predcednika TADICA, pokazao si da si pravi covecina.
ma neka glas razuma pobjedi u svakom narodu postoje jastrebovi i postojaće ali je velika većina ipak onih normalnih kojima nije bitno kako se ko zove i budalište tipa odakle je gas pa svi znamo da je iz ZEMLJE
Koga briga za Srbe... neka mocna Srbija svoju bijedu grije na plin, da se ne bi grijali na zastave.
Da nemajy srbi koristi pustilibi malo sutra gas al eto neksu pa nije ovo rat danam ukidaju vodu ili slicno .
Srbi vaki Srbi naki a griju Sarajlijice he he he
DA BOGDA SE SVI SMRZLI DUSMANI KOJIMA NIKADA NISTA NEVALJA KOLIKO GOD DA MU UDOVOLJIS OPET NISTA.NEK VAS GRIJE HARIS SILAJDZIC EBO VAS ON.GAS JE RUSKI NIJE NATO SELJACINE JEDNE NEZAHVALNE .
Hej covjece, samo znate da pljujete politicare. pa ucite ljudi, pokazite da nesto znate, da mozete bolje, pa popravite situaciju. Ne popravlja se situacija tako sto pljujete ljude koji nesto rade, vi nista ne radite, nepismenost vam je jaca strana, a javno mnijenje vas povuce kao bujica. Imajte svoje misljenje, mucnite glavom. cekate da vam neko nesto da, nista nije dzaba, pa ni ovaj plin.
nasao ga semir osmanagic ispod piramide sunca...
Kako ste naivni, probudite se, kome hvala???!!!
SUPER
ma daj molim te komentator ne seri. Za razliku od svih nasih vrlih politicara nama je Srbija omogucila da se sad mozemo grijati... Naravno da postoji interes ali se ne mora svaki gest pogotovo ovakav komentirati vracanjem u proslost. Ako ti se ne svidja ugasi plin i cekaj da nam Brankovic i Heco ugovore isporuku..
hvala srbiji... i ovo mozemo shvatiti smao kao primjer da je bolje bit dobar nego los komsija.... i svima lakse i ljepse... inace ce nas pojest svjetski lovatori... svaka cast..