Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasicno skretanje paznje sa respiratora i vakcina. Komsic u sluzbi SDA bagre.
Izgleda da nismo ništa naučili iz 1992 i agresije komsija kad smo i tada bili naivni
Je li Fadil kriv i sto republika srpska nema vakcine?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Stara seljačka priča naših vođa. Čim je voda došla do grla ide priča o ratu, raspadanju, državnom udaru, četnicima, balijama, ustašama, a svi iz istog tanjira jedu. Mami vam ga nabijem.
Samo ih belaj ili priča o tome može spasiti potopa na narednim izborima
Vakcine su gde su i pre bile - u Beogradu. Nabavka vakcina je državni posao, a Bošnjaci nemaju državu, pa nema ni vakcina. Samo se seti onog Bošnjaka što je tri sata strugao nalepnicu "Never forget Srebrenica" sa svog auta jer je narednog dana išao u Beograd na vakcinaciju. To je slika današnjeg Bošnje. Struži, Bošnjo moj, struži. Sve lepo da si sastrugao. Nemoj da može da se raspozna SREBRE jer ćemo znati šta je u pitanju i iebati te grozno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naj jaća taktika vladajučih debila nacionalizam,rat,mržnja,raspadi,itd. A više od pola njih bili dezerteri ili se krili kad je bio rat.
U svijetu se građani digli PROTIV nametnute neispitane genske terapije, a samo u Sarajevu protesti jer rulja hoće vakcinu! Gdje pamet staje, počinje BIH. Sarajlije su po ko zna koji put pokazale da im je IQ prilično nizak i da ih svaka budala može izmanipulisati. Ako ne znate šta i kako trebate, pročitajte Baringtonsku deklaraciju, koju je potpisalo preko 50.000 naučnika i ljekara širom svijeta
Zna li možda neko podatak koliko su vakcina obezbjedili Janša,Komšić i Đaferović ?
Sve je započelo pričom BH portala Politički.ba, koji je povezan s tamošnjom obavještajnom zajednicom u Sarajevu. Komšo upetljao čitavi svijet u svoju budalaštinu. Sad vise neće i Slovenski duznosnici im doći nakon ovoga.🤣🤣🤣
Necemo vakcine. Ja necuuuu
Treba vam po 10 vakcina svaki mjesec davat, debili!
ko prezivi pricace
Bez Vakcina kod nas ce trajat pandemija do 2024 godine
Vi mediji najvise kumujete tome sto ce neke druge teme nadjacati goruce vazne kao sto su vakcine, I manipulisete javnost pa je parodija i ovaj clanak. A vi se deklarirate kao rezimski medij.
Pa nemoguće je u jednom trenutku biti fokusiran na naših milijardu problema. Svaki dan iskrsne novi problem koji ometa da rastabirimo stari. Ne slažem se s ovim relativiziranjem posljednjeg zastrašivanja podjelom zemlje. Ne slažem se ni da je dovoljan argument da ljudi ne zele rat nit imaju čime da ratuju, jer je 92. zapucano bas na ljude koji su demonstrirali protiv rata.
Ako je nabavka vakcina išaret da državni mehanizmi ne funkcioniraju kako treba, Non paper skandal je uperen prst na taj problem.
Kako spinujete! Vakcina NEMA, vakcine cemo dobit tek kad se Amerika i kompletna EU vakciniraju. To je valjda i pticama na grani jasno.
Vakcina nema dovoljno za SAD i EU drzave, a kamoli za nas. EU racuna da ce dovoljan broj biti vakcinisan MOZDA do kraja godine, ako ne bude nikakvih dodatnih smetnji u isporukama, a izgleda da Astrina i Janssen vakcina se nece koristiti, pa kontaj. Male siromasne drzave nisu prioritet, pogotovo ako nisu u EU.
E to klixe, samo pritisnite o vakcinama!!! Sve je ostalo nebitno, kakvi vitalni interesi, ovo je najvitalniji interes ever za sve ljude u BIH! Nedajte da zamazuju oči narodu!
Smjesno da su mogli dobit vakcine dobili bi ih do sada.
Nama nema a u dode propadaju!
Ovaj Balkan je šou totalni. U Srbiji ima vakcina da biraš a neće da se vakcinišu a u Sarajevu bi se kao vakcinisali ali nema vakcina... To ti je naš Balkanski narod, samo kontra pa kako god...