|

Nogometaši Čelika u Zenici se družili s korisnicima Telemacha

Nogometaši Čelika u Zenici se družili s korisnicima Telemacha
16
S. H.
17.9.2019. u 18:08
16
komentara
16

dijeljenja
Nogometaši Čelika u Zenici se družili s korisnicima Telemacha
U Telemach korisničkom servisu u Zenici, organizovano je druženje fudbalera NK Čelik sa korisnicima Telemach usluga, kao i sa mladim naraštajima škole fudbala NK Čelik.
Ovom prilikom fudbaleri NK Čelik - Vladimir Grahovac, Ante Blažević, Ljubiša Pecelj i Anel Dedić podijelili su svoja iskustva o sportu kojim se bave, te educirali mlade fudbalere o vještinama potrebnim za uspjeh, te im dali smjernice za profesionalno bavljenje fudbalom.Predstavnici NK Čelik pozvali su ovom prilikom zeničke mališane da se pridruže školi fudbala NK Čelik i istakli kako bavljenje sportom unapređuje i čuva zdravlje, utječe na tjelesni razvoj i usvajanje motoričkih znanja i dostignuća. Istakli su još i da djeca koja se bave sportom razvijaju samostalnost, lakše sklapaju prijateljstva i poboljšavaju sposobnost koncentracije.

Posjetiocima koji su se zatekli na licu mjesta, predstavnici kompanije Telemach uručili su zanimljive poklone.Kompanija Telemach potpisala je sponzorski ugovor s nogometnim klubom Čelik, a u okviru saradnje pored ovog zanimljivog druženja planirane su različite društveno korisne aktivnosti.
Prijavi grešku


Komentari (16)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...