Titova ulica u olimpijskom duhu
0
Noćno skijanje i bordanje na sarajevskim ulicama
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas im zavidim pamtice ovo cijeli zivot :) :)
hahah nema onih negativaca što komentarišu...ahahaha nema struje na sokocu i palama ahahahahahah
Enjoy Bosnia&Herzegovina
bravo momci, malo ko ima priliku za ovako nesto
sad sam ovaj video gledao na CNN-u svaka cast momci!!!
DODIK IZJAVIO DA SU BOSNJACI ODGOVORNI ZA OGROMNE KOLICINE SNIJEGA S KOJIMA ZELE ISTRIJEBITI SRBE IZ BIH ! ! ! :)
ma svakaaa cast :D
ovo je dozivljaj koji ce pamtiti cijeli zivot. 10 x like :)))))))) ovo samo sarajlijama moze pasti na pamet. A oni kojima se ne svidja neka sjede u kuci.
samo sarajevskom papku nesto ovako moze pasti na pamet, na planinu pa divljajte PAPCI radnici se pate nocima da ociste ovaj haos da bar policija i hitna mogu normalno prolaziti, ali uvijek su tu sarajevski papci i babine sincine da pokazu kakav olos zivi u sarajevu!!!!! fuj!!!
Znaci 10.SVAKA CAST,e ovo se zove MERAK !
svaka cast
woow momci
svaka cast momci sve cestitke
svaka cast na ideji...treba ovo pokusat...(samo da budale u ZD-kantonu slusaju odluke ministara i da prekinu rad pojedinih skola...al ko nas sisa...umri za znanje)..pozz iz hladnog i snijegom zatrpanog Varesa...
ovo moze samo u rajvosa :-)
@BL-vrbas moze se to organizovati: za starije ljude sanke za mladju raju skije a POLITICARE staviti da vuku sanke umjesto auta hahahahaha pozz za BL
Koliko kosta dnevna karata