Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su doc i u zenicu obic cimburijadu
Krezubi zeničani pojeli sve.
Ustajem iz kreveta bunovan i snen; Razmisljam kome cu danas postati plen; Citam poruku koju sam dobio: Dobro jutro Srbijo na kuurac te nabio!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Taman bh muslimani ubijedili svijet da je bih Muslimanska država.... Ajmo opet iznova
Jesu li bili na poškropljenju kod Vasilija Kačavende?
To su obicni momci koji vole motore nema tu nista lose cemu tolika zbrka glupost
I to ta halabuka od bajkera....al oda se Mektic sto je vazno znati,cim mu je RS zaprijetila tuzbom on fol nije nis rekao /znaci i Mektic otpisan.....meni bitno a ja se keslala konju ,soumen, dobar, simpa
DOBRO NAM DOŠLI BRAĆO!!!
čekajte, slušam na hrvatskim medijima da su ti tzv. "vukovi" zbog loseg vremena dosli u kombiju, ha ha ha ha motorista i govana, pa pravi motorista se neće "vaditi" na lose vrijeme i ne voziti motor, ha ha ha , tako da su sumLJivi 100 %
Ja vidjaj vukova grdne rane.
Isto pemzioneri,pjandure kakve.Iznesite im rakije brlje i slanine sapunjare domacini i lopate da vam bar taj sneg ociste junacine ruske.
Hajde mooomci,da cika kacavenda po bonu jednu
Ovo su stari narkomani u pemziji ne mogu motore vozit tresu im se ruke i onda im Putin doniro kombi da glasaju za njeg.
Kad ce kod Kacavende da ih malo poprsce svojom "specijalnom" svetom vodicom?
Ok je pustit da dodju kao turisti i da upiznaju i druge kulture,ali ne treba ig pustit da promovisu bande,treba im oduzeti ove prsluke s natpisima i zabraniti da se krecu sa obiljezjem.
Treba ovo, treba ono! Ko će to da uradi?
@BobaBG. Granicari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko da je tramp dosao,samo ne znam sto ovoliko paznje posvecujete glupostima
aaaaa, jesu vas nešto uznemirili ovi noćni vukovi. nešto vas baš puno tangiraju....
Sad kod cika Kacavende na pricest i prskalicu,kako to dolikuje pravim srbskim vernicima. Ako ih ne uspije sviju poprskati danas neka se strpe par dana,dok prikupi energije ponovo.