Komentari (597)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nacionalisticki debili
@kalafetaga Da im dođu na svojim ćilimčoperima? :D
Hoce li prolaziti kroz Sarajevo da im se priredi topao docek dobrodoslice?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bujrum! neka dodju, sta fali. mi imamo vise gorih neprijatelja od ovih bajkera, a to su SDA, HDZ, SNSD, SBB, SDP i ini. ova ekipa ce dobro doc ekonomiji bosne i hercegovine. popit i pojest ce sve sto ima, nasut goriva, ostavit €, i odose. a ova vna-go sa 3 slova u imenu na pocetku komentara ce da nas i dalje sheve!
ti ili si potpuni idiot, ili si podmukli Djikan.
Napokon neko normalan. Uzeti para pokazati im crkve koje hoće da vide i ispratiti za tri dana. Odu kući ispričaju kako su bili ugosceni I dovedu ti jos bajkera. BiH ima potencijala za ovu vrstu turizma do ludila. Rat je gotov. Ne možeš naprijed hodajuci sa glavom okrenutom unazad jbg.
Koje noćne ćuke, bolje da se ovdje fino ponašaju inače mogu samo pofafat, čekam samo reakciju uvaženog ministra Mektića.
pravoslavni fanatici smrde na kilometre na bijeli luk, čvarke i rakiju. po tradiciji se ne kupaju. najviše na svijetu smrde cigani, pa odmah slijede srbi. bljaaaak smrdonje
Zamisli da bajkeri iz Turske krenu na turneju propagiranja Islama i upoznavanja bratskih muslimanskih država tipa Srbije, Bosne i Hercegovine... Čuj Bosna i Hercegovina pravoslavna zemlja... Mamu vam...
trebaju se sve probosanske sranke (sdp, df, sda, za bih, naša stranka, sbb itd.) ujediniti i poslati uzp-smeće i sljedbenike krajišnika i miloševića u matične zemlje, gdje im je i mjesto. ja ne znam jeste li vi svi glupi, pa ne kontate šta vam želekockasti čova i mile ronhil.
3 mitraljeska gnijezda i udri po govnima pravoslavnim.
propali maksilofacijalni hirurg trgovac bijelim robljem narkoticima oruzjem i drogom jedno vrijeme imao pretenziju da poklopi citavu moskvu svojim poslom al mu to nisu dozvolili ceceni i rusi koji su u kriminalnom miljeu moskve najveci prijatelji i izbjegavaju u sirokom luku ovog pedera koji je putinov potrcko, povremeno pravi bizarne cirkuske predstave u kojima teatralno velica rusku vojnu moc i vladimira vladimirovica, u slobodno vrijeme se bavi reketarenjem novopridoslih moskovskih mafijasa
od onolike rusije, vi u malu Bosnu dolazite...nemamo mi ba dobre puteve zaglavice koji kad I za okuke naleti fap koji pretice na punoj!
A bjede i usranih vukova ,nasa dobra 3x munzosa,ima daim skrate noge za par minuta.toje srbska propaganda mise njih neplasimo nekase pokazu gdje trebaju daih brzinski obrijemo ispod vrata.TEGBIR
Dabogda svi izginuli do Bosne
Proliti ulja u krivinama, avonda motikama preko ledja.
Tito je '48 Staljinu jasno rekao NE. Da vidimo sta ce Bakir reci.
Kae idem ja u trezor😂😂😂
Ima i na kosovu srpskih manastira sto se malo dole ne projunače.
Praznoglavci
noćne guzice
Putinove dlakave marionete, iste bi prvom prilikom zrtvovao i pozatvarao da mu se krse sa interesom. Veliko pozicioniranim osobama kao sto je Putin ili bilo koji dr covjek na sl poziciji, se vjeruje samo kad je u grobu. Kada covjek ima neiscrpan izvor novca, njegova pozuda za novcem prelazi u moc, manipulaciju i nemilosrdno izigravanje sa zivotima nad kojima ima moc i moze manipulisati. N.R.