Ne zaboravite pomjeriti kazaljke
0
Noćas počinje ljetno računanje vremena
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raja meni je bas super veceras sam nocna smijena brze ce mi proci noc sa dva na tri heheeh da je ovako svaku noc
ovo je bilo korisno u vrijeme dinosaurusa sada je totalno glupo I bespotrebno
sad cu manje guzit za jedan sat
pocinje ljetno racunanje vremena necu se moc naspavat hahahaahahha
POČELI STE NAM I VRIJEME KRASTI..
bolje da su sat opet vratili unazad
zamislite da nasi parlamentarci raspravljaju o mogucnosti "ukidanja" racunanja ljetnog/zimskog vremena... ni u tome se srbi, hrvati i bosnjaci ne bi mogli dogovoriti :)
Mislim da ovo pomijeranje sata ničem i nikome posebno ne koristi, osim ovima u noćnoj smjeni ;) Ovo treba ukinuti. Ili ostavite ljetnje ili zimsko i ne čačkajte više.
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
...oh kad mi ga moj meho veceras ucera pa sve do zore a sat noc kraca...kad mi p.ic.ku rasturi ko ždrijebac pravi i napuni me sp.ermom do kraja...mmm
kant ijasam zato košto ti govoris danam bidne fino da piemo šerbe sminderluka i živimo u rahatluku ovo dunjalućkom
ko će opet pomjerat sat iu kuhinju...
Opletiiiiiiiiiiii GUZITI CU MANJE 1 SAT TERMA VAM FASISITICKU
Ja bi po Hidžri da se računa časovno vreme, pa da je stalno akšam, pa da smo stalno u centrotransu od sevdaha i naklapanja i nerada... da stalno ašikujemo, mezetimo, sa sećija i iz kafića da ne silazimo tj. izlazimo... da nam budne baš stalno fino!