Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudima treba oduzet mnoga prava Kao sto su da imas pravo na zivot poslije planiranog ubistva neke osobe.
Znači ljudska prava su se svela na LGBTQIXYZŽŽŽŽkgjlf. U zemlji u kojoj nikada nisu riješena ljudska prava većina, manjina, djece itd. bavimo se ljudskim pravima grupe koja je 0,000001% BiH stanovništva. Bravo!
Bori se i ti za sta hoces...da krosnje drveca budu zelenije, npr? Ali uradi nesto po tom pitanju...Emina za svoju stvar kontinuirank radi...i svaka joj cast!
Ako želiš "napredovati" u životu, samo podrži ono što odgovara Zapadu iako je nakaradno... Tako ti ovi neki profesori napreduju u Evropi i na Balkanu pa i u BiH...obični šljem... Žalosno...
...ova mala je direktorica Otvorenog centra. Ti osnuj kakav god zelis centar...i budi nj direktor. Samo se odlijepi od klixa i radi nesto? Djeluj...Ona djeluje...i to je primijeceno
Bravo, Minci 🎈
Bravo, Minci 🎈
Bravo Emina. Svaka čast. Emina dokazuje da smo mi srce Europe.
Možda geografski srce Evrope, a po čemu drugom smo to srce 'Europe'?????