Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danke Deutschland!
sad ce se oglasit soa i reci da sipa vrbuje njemacke novinare da pisu svasta...
Prije će ga forimirati u Njemačkoj, pogotovo poslije ovog :)) mali moj kroasančiću punjen eksplozivom 🐴🐴🐴🐎🐎 ihaaa kifla perec Horvat, timari mog najljepšeg konja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prije će ga forimirati u Njemačkoj, pogotovo poslije ovog :)) mali moj kroasančiću punjen eksplozivom 🐴🐴🐴🐎🐎 ihaaa
Kako Bakir kaze to su njihovi (HDZ) tradicionalni partneri , znaci hoce i baki 23% :( kao SDA samo nije Boga strah sta uradi u Ze-do kantonu ??? sisa, pekar i za finansije hravat ;(
Alija Zivkovic je predao pola Bosne sumskim srbima, a Hercegovinu kamenjarskim srbima. Ovo sto pokusava njegov mali je nemoguca misija. U borbi da ocuva kakvu takvu Bosnu, dok njegova stranka krade ovaj jadni narod. Kamenjarski srbi ce vjerovatno u buducnosti, formirati neki vid entiteta, mada ga oni i sada imaju, neformalno. Ko ne vjeruje, neka ode dole na kamenjar i uvjeri se. Zivkovici su nas sveli u fildzan.
Jebiga Bakire, nisu nas granatirali Srbi, vec topovi. Kontas?!!
Ustase su najvece zlo za covjecanstvo i najveca djubrad mammiccu i yebbem svima
Ne kontam zašto je 3. entitet problem?
@UserausBiH Sva 3 naroda trebaju da budu ravnopravna, da ima mira, ali neka svaki narod ima svoj entitet, preglupo razmišljanje koje nas je dovelo do danas
ne do bog nikom ovakvih susjeda
Ne vjeruj skutoru nikad
Vazno je da je EU i Nato saznao za ovo. Najebace oni pazi sta vam kazem. Nemozes se ovako podlo ponasati prema susjednim drzavama a da nefasujes sankcije.. Ja bojkotujem kupovinu njihovih artikala i neidem vise u hr na odmor dok se hrvati ne izbore protiv ove fasistike vlasti zvane hdz.
"...da je civilizirani i demokratski svijet htio u Bosni jednima dati drzavu,a drugima entitet, nikada im ne bi presudio:jednima genocid,a drugima UZP."
Treci entitet postoji i nikada nije niti ce biti ugasen. Kapak!
Hoce sa 50.000 starih ljudi.
Stali nam se provlaci iza ove price ? Dobra maska za nesto !
Do kada će ove naci- kockaste spodobe opsjedati Bosnu ?! Sve im se raspada doma ,a vazda kidišu da napadaju komšije.. Ja , evropskih vrijednosti i govana..
Koji Njemacki mediji? Jos malo pa će u Njemackoj SDA pobjedit kolko ih je otislo
Hvala taz a posebno Erichu Rathfelderu, koji je i u ratu dokazao da je na strani istine!
taz :D
Kad ima prvi i drugi...zašto ne bi bio i treći