Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AfD je osnovan parama ruskih oligarha u Švajcarskoj, da kupi glasove onih sa IQ >80
Znaš li da je i Albert Ajnštajn imao IQ > 80?
Sto znaci da je Einstein ziv i on bi za njih glasao odnosno glup za politiku. A sto se tice te stranke pravi svabo nece dati glas toj nacistickoj stranci. Sve sami doseljenici rusi slovaci poljaci mađari cesi srbi hrvati i ostala niza klasa odnosno cak ispod nivoa ciganije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Max Krah, najexponiraniji član rukovodstva AfD uhvaćen sa 8K eura keša na američkom aerodromu. Kaže, zaboravio karticu. Duguje 80k eura za alimentacije. Ko bira te budale? Žale se Rusima da im ne daju novčanice od 200 eura, ne mogu ih potrošit na benzinskoj.
tz politicari k funkcioneri turci sa njemackim pasosima sve više dokazano u tz sivim vukovima i drugim islamofasistickim organizacijama ! Putin je diktator ali erdo tj ! Njemacka mora se ocistiti! Od 100 pitani turaka i arapa 75 bi šariju uveli! to su vam tamo cinjenice
Prodaše Hiću za fiću
Napokon netko tko zrelo i zdrsvorazumski razmišlja. Ne treba se zavaravati ne može nama ovdje biti dobro ako je Njemačkoj i Austriji loše.
AfD ce njemacku unaprijediti i ocistiti da nespadne na nivo svedske ili francuske dje migrantske mafije podkopavaju sistem ! politikversagen.net
Balkanizacija Evrope u zavsnoj fazi.
Opa, miriše na kraj svijeta. Vratiče se kraljevstva na jedan čas sa zvjeri
Na qrcu će dojahati
najbolje je da obnovite Holly Roman Empire I Hanzeatsku Ligu
citava poenta EU je "ever closer union". Zato i funkcionise. Ukini to i ukinuo si sve.
Glupi su
vadi marke iz dusseka
Pravilan naslov bi bio: AfD dobio novu skriptu iz Moskve
AfD radi za interese Ruske Federacije
ANALena bi mi placala u naturi da sam predsjednik bilo koje zemlje