Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema se tu sta vise dodati na zadnje komentare. bosne i hercegovine nema, nije je bilo i nece je biti bez potpune ravnopravnosti hrvata u njoj. hocel to mazlumi najposlije svatit nisam siguran sobzirom na njihovu vec opjevanu i napricanu talentovanu gluupoost. bilo kako bilo, hannddrichemo se pa dok nekom ne dosadi....
Hrvatski entitet unutar BiH ima plebiscitarnu podršku hrvatskoga naroda, ima većinsku podršku političara iz reda srpskoga naroda i ima podršku oko 30% Bošnjaka u BiH! Bosnjaci mogu podcjenjivati hrvate, ali ukoliko ne bude treceg entiteta i ravnopravnosti, nece biti ni BiH. tocka.
Predsjednik hrvatske nevladine organizacije “Kroacija libertas” Leo Plocnikic, izjavio je danas da hrvatske politicke partije pripremaju odrzavanje referenduma za razdruzivanje od Bosnjaka u Federaciji Bosne i Hercegovine. ”Do referenduma nece doci samo u slucaju ukoliko Bosnjaci private mirnu podjelu Federacije BiH na dva entiteta”, rekao je Plocnikic. On je dodao da je dokument o mirnom razdruzivanju Hrvata sa Bosnjacima spreman i da ce biti objavljen krajem ozujka na hrvatskom saboru, koji ce se odrzati u Mostaru.
U vrijeme kad se sprovodi jedna od najvećih sigurnosnih operacaija u zadnje vrijeme ministar sigurnosti nije u zemlji. Je li baš čista slučajnost!??!!!!!??
Samo da pzure sa tom liberalizacijom, ne znaju na kakvom su gubitku bez bosnjaka, jos ako procitaju sve sto im islam nudi onda stvarno trebaju vec sutra da im otvore granice. Jedna od ponuda koja je danas izisla iz stampe,ali je nemoguce komentarsati je sledeca;;;; Uprkos zahtjevu za razvod 12-godišnja Saudijka ostala u braku sa starcem. Mislm da im jako nedostaju.
k.urac si ti pravi pipo...haj odjebaus odavde
ministre, putuje li se
Svaka cast Njemackoj na podrsci!samo naprijed! BiH4EVER!
Najpre su rasturili Jugu,pa su nam se napili krvi,a sad nam ukidaju vize i daju nam razne olaksice.I Rimljani su znali da zavade pa da vladaju.Forza Velez,voli ga Srbin iz zemlje Srbije.A da,za majmune su banana drzave,ne samo Hrvatska,vec i ostale.