Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
narode pamet u glavu na sljedećim izborima i riješiti se nacionalista
90 posto hrvata ce glasati za fašista, 50 posto bosnjaka i srba ce za nacionaliste.
Frost i 071SA pesimisti botovski, vrijeme za promjenu lopova sa vlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
postali smo top destinacija za političke turneje
Zabranio bi njoj Dodik dolazak, al rodila mu se unuka pa ima drugih obaveza.
Dolazi po municiju.
Što ne ide u Kijev. U Sarajevu se samo prepucavamo verbalno sa RS. Ova ide svuda samo ne tamo gdje se problemi rješavaju.
Pošto 9.maja ne smije, jer... ma zna se
"Balkanska turneja" koliko su nas političari uništili obezvrijedili da su samo oni bitni, stvarno zahvaljujući njima mi smo totalno hendikepirani, jer političari znaju da samo tako mogu sačuvati kriminalnu vlast građenu 30 godina, pa Balkanska turneja nama umjesto muzički zvijezda da uživamo u koncertu u zabavi, nama u Balkanskoj turneji dolaze neki strani političari, kakav su crnjak nam vlast napravili samo da budemo u tenzijama da nas oni mogu krasti
Ova žena ne zna šta je metak, isto tako uhljeb njemački, postavljena radi reda a sada se oni sami kaju što su je postavili tu jer niko nije očekivao rat od strane Rusije.
Dje su bili 92.
Volimo te NATO
Glupane, da budeš NA TO poligon za prepucavanja oko gasa.. Jadni Ukrajinci, zar nisi skontao ko ih je servirao Rusima??
Ponesi bombona u BiH 😉 i mirno spavaj u Njemačkoj Bosnjaci su čuvari EU od invazije Ruskih skakavaca
U najavi, duboka zabrinutost