Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Angela, pripoji nas Švabiji, molim te - ovaj put se nećemo boriti - obećavamo!
Ufff, UFFF !
willkommen Frau Merkel
Herzlich willkommen !
du musst unsere cevapi zu essen
Angela Jolie moze zaplakat kad hoce
Te ovo sa Naserom, pa rezolucija, Merkel dolazi itd. Bogami se nesto gadno sprema.
bebeja prasica
Uz najvise drzavne pocasti... Kako ovo zvuci, kakav Monti Pajton.
Auf Wiedersehen miss Merkel, you're not my friend! When I tell you "NO to IMF!", you don't understand! Već dvije decenije mi Balkanci smo samo kusur za podmirivanje interesa velikih sila. Njemačka je jedna od njih. Rasuli su nas kao parče hljeba na 6 kolonija, koje služe da, po potrebi, popune njihova tržišta rada kada to zatreba, i to najboljim kadrovima i kvalitetnim mladim ljudima. Ispred očiju nam otimaju najvrijedniji kapital - znanje. Ono što im nije uspjelo tenkovima, uspijeva kreditima! Hvala "liderima" koji su nas vodili taj period i zbog kojih se danas osjećamo kao teniska loptica koju "veliki igrači" udaraju reketom kada požele i prebacuju u protivnički dio terena... Da, nisu oni krivi... Krivi smo mi!!!
Ne morate vi gospodo mrtvaci iz vrha upoznavati Merkel sa nekim situacijama, bolje vam je odvedite je u svaku pa da prelista broj nezaposlenih, a vi i vase neke vladavine prava ostavite po strani, hajte vi na ljetovanje vidite li koliko je usijalo..ministri po 140 kg i stomacinom od 150 litara zapremine...
Anđo, mi te volimo
Andja ce doci u uvrnuti TORANJ jer zna da u Sarajevu mi Gusinjci vedrimo i oblacimo. Zna se ko je rock zvijezda i koga svi tapsu
Eto nama AMIDŽINCE!
Tokom jučerašnje posjete Merkelove, Vučić je najavio kako će ipak doći i posjetiti Memorijalni centar Potočari i pokloniti se žrtvama. Nema tu ni pokajanja, ni poštovanja. Riječ je o doslovno vuku u ovčijoj koži, koji će doći isključivo da provocira i evropskim silama se predstavio kao strana spremna na kompromis. Ustvari, sve će uraditi da svoju genocidnu zemlju i narod odvuče u EU,a ovlasti iskoristi zajačanje RS. Kao, sad su oni dobri. Ne bi trebao doći, skuplja samo bodove, ne kaje se nit poštuje. Sutra su spremni uradit sve isto ko i 95-e.
Daj koji OJROOO
ja sam tajno zaljubljen u andju XD€ gledaj tu zlatnu kosicu te oci XD€
Ma sto ces nam Andjo i ti? Tvoj dolazak ce nas obicne robove samo kostati, jer ce ove nase ublehe od politicara dobro naplatiti i iskoristiti tvoj dolazak u privatne svrhe i dodatnu kradju i bogacenje. Nema nama hajra sve dok ove ublehe i njima slicni koji sire mrznju medju narodom i koriste vjeru (a koja je inace cista od svih zala, nebitno koja religija) u te svrhe, ne izumru. Tek tad se imamo cemu nadati, a obzirom da je to samo teoretski moguce, onda nek nam je Bog na pomoci.
Moglo bi Angeli presjesti na radnom ručku,kada sazna da je Izetbegović podnio ostavku na funkciju člana Predsjedništva iz moralnih razloga.
???
Pardon, nije još podnio ostavku.