Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozovu ih u njemacku, onda ti doniraju skutere da ih ganjas oko svojih granica....trebalo bi njemacku tuzit radi ugrozavanje europske sigurnosti! Devalorizinja prava drzava pokusajima razlicitih sporazuma kroz pritiske na Brisel, koji narusavaju i koji su u suprotnosti sa zakonima drzava na koje se odnose tako opstruirajuci NEDJELJIVOST vlasti koja je ujedno i osnovna presumpcija suverenosti.
Fino!
Za tri člana predsjedništva po jedan Čoviću i Bakiru za utjehu po jedan i jedan rezerve jer će bar jedan od navedeni sjebat svoj!
ni ovo nece zaustaviti migrante u njihovom naumu da se dokopaju nemacke
Koja je ovo donacija po redu??
Heheh svaka nam cas jesmo nezavisni. Slavimo dan nezavisnosti a zavisimo o entiteta od Visokog prectavnika o ememefa o donacija o dejtonskog sporazuma. Hehehe bas smo samostalni i nezavisni
Ništa ne uobičajeno, navikli smo mi na sadaku, nećeš čuti država da je nešto kupila, sadaka d.o.o trlja ruke.
Sve će Švabe sada dati da im garavi ne dodju i da ostanu u bihaću i sarajevu