Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratnici iz arapski zemalja su stigli na zapad i cekaju naredjenja svoji idejni vodja.Proklinjace zapadni saveznici svoju majku sto ih rodi kada krene osveta za zlodjela sto ucinise arapskom svijetu..Zato Njemacka hoce da unisti ovo oruzje da ne ode na zapad..
Po ovoj statistici rat je stao prije vremena cim se to nije potrosilo.
Najbolje je da tobože "unistavamo" oružje pa sutra kad nas vlahadija napadne biće opet genocid, hoću da kazem to otprilike ide vlahadiji u ruke
onaj ko da svoju pusku je lud..ostavit jer ko zna hoce li trebat
Nije pitanje hoce li trebati, nego kad ce trebati.
Njemci ne daju nista para kad hoće unistiti svoj visak municije nego taj višak potroši ispale na bliskom istoku ili prodaju zaracenim stranama. Sto ti je lukav svabo.
A izbjeglice koje sa tim indirektno stvaraju ne zele primiti. Prefrgan svabo nema sta.
HAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba nas ogoliti posve da se opet branimo vilama i lovackim puskama ? e nece moci ovaj put !!!
dajte vi nama par Tuzitelja u Sud BiH , to bi najbolja i najveca pomoc bila za ovaj napaceni narod, sta god vi u para donirate ovi nasi iz SDA i HDZ pokradu ili kumovima preusmjere