Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka je dzabaluka. Aerodrom radi sa profitom. Granicna policija ima budzet. Ali najdraze im je da im neko udijeli sadaku. Sve je to posljedica vladavine SDA u zadnjih 28 godina. Oni su od naroda napravili prosjacki narod. Najvise vole mazlume i prosjake.
Ode robot po burek i jogurt naredni ponedeljak...
Spremaju nas za Isilove teroriste sto namjeravaju u BiH ih dovesti pa fol da imamo za zastitu..
Antibbnom timu! Valjda jedinici za specijalne namjene!
Zašto donacija firmi koja radi za profit i to jako dobro? Nije to neka nevladina organizacija ili humanitarna ustanova. Samo da se kako dokopati sadake. To je naš mentalni sklop, utkano u dnk.
Aha , suradjuju vec od 2000 -ten , kako onda nisu Osujetili Turkovicevu grupu kriminalaca u pljacki Kargo centra na Aerodromu Sarajevo ?
Je li onaj sto je stavio nogu na robota neka nasa sirovina koja se nije mogla fino i civilizovano slikati?
Procitao "antibombon tim", pa pomislih sta je sad to
@ScepanMahleni anti-Haribo sistem😂
Eto nas u Njemačku...
A aerodrom pravo prometan...baš mu treba ovakva oprema, što neko lijepo pere lovu!
Ako neko od oponenata SDA smatra da Miloradu Dodiku treba popustiti kada je u pitanju NATO put BiH i, što je još važnije, dopustiti da entitet RS preotme nadležnosti države Bosne i Hercegovine, ostvari supremaciju nad državom i provede diktat u oblasti odbrane i vanjskih poslova, neka na to pristane i ući će u vlast umjesto SDA.
Potpuna je besmislica izjednačiti odnos i odgovornost tri strane za blokadu formiranja vlasti u BiH. SDA ima samo devet ruku u Parlamentarnoj skupštini BiH koja broji 42 parlamentarca i, za razliku od SNSD-a i HDZ-a, ne može ništa blokirati niti uvjetovati. Sve što tražimo je poštovanje Ustava i vladavine zakona, a to nije nikakav ultimatum.
Donacije, donacije, donacije...