Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepadoh se, kakvo je ovo strasilo!?
Legalizujte i pedofiliju i sve 5. MAJKU VAM BOLESNU PRLJAVU!
Oni kao propagiraju da svako ima pravo da bude s kim hoce i da bude kakav hoce, pravo na misljenje i slobodu bla bla bla, a ako se neko izjasni da je protiv, taj je homofob. Zasto ne prihvatite onda i misljenja drugih ljudi, nebitno kakva ona bila. Zelite biti prihvaceni ali pod uslovom da se niko ne suprostavlja.
Koja distrakcija
Jako prijatni, kulturni i vaspitovani ljudi. A sa kim i sa čim imaju sex je njihova stvar. Niko ne iskazuje toliku mržnju prema silovateljima što je za mene daleko veći problem.
Jesi provjerio mozda kako prolaze ti silovatelji i prdofili po zatvorima?
Prema Nasilju zaista imam dvostruku nultu toleranciju. Medjutim, pravo je moje dq kazem dq mi je to antiprirodno i ogavno. I to nije homofobijq. A pravo svqkoga je da radi sa svojim tijelom sta hoce, dokle god ne povrjedjuje niti oktroise to drugome.
sarajevo je pravo dobro za lgbt i antifašiste, to ti ono na isto dođe,....vole brate ljudi demokratiju i da se pucaju tamo đe im kažu da je dobro da se pucaju.....
Vama misa smeta a vidi ovi , sadasnjost
Ako je to jedini razlog zasto ste tu gdje jeste onda vi nemate tu sta da radite i prosipajte tu pricu tamo odakle ste dosli. Bitnija su prava LGBTI zajednice od izdaje naroda korupcije i kriminala. Neki ce reci kako sam seljak i zaostao ali ja ove nikad nisam cuo da dizu glas ovako protiv nerada drzavnih institucija i pljacku naroda od istih (tipa ovih malina i respiratora). Ista ste bagra.
Gay lifestyle je najdinamicniji u pravoslavnim samostanima po Shumskoj.
Jako bitno, ko lanjski snijeg
kad ovu vidim, skontam da imam ambasadoricafobiju...
Kako da ne!! 90% muskaraca utegnutije od žena, obrve pod konac, brada pod konac a glasovi im zenski od silnih steroida. E hajde sada minus ko se orepozna!!
Gospođo, u BiH nemaju osnovna prava. Ovdje nikom nije do sexa!! **bu nas već duže vrijeme!
Sve sto je naopako,ima da propadne ..KAD-TAD