Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo me podsjeca na tl nadrealiste kad Nele prodaje Vijecnicu.
prije je to bila sprdancija, dns realnost
novac u ambasadi ne uzima sigurno njemacka vlada,nego opet nasa bagra koja tamo radi..
Ali pogledaj te ko vodi te agencije ljudi iz HDZ i SBB, gdje god ima kakav kriminal tu su Covic I Radoncic
Najveci civilizacijski napredak bi se desio kada bi svi narodi sa ovih prostora, Turci i arapsko-africka mraka nestali preko noci. To je pokvareno do srzi, genetski programirano na stelu. Ali, nazalost, nece :(
@SamoTo Ti si jednostavno glup. Tu nema lijeka.
ne placaju ali se zato cekaju po par mjeseci a preko agenije dobijes termin dosta brze pa sad ko voli cekati neka izvoli
Lijepa Nemacka 🔝🔝🔝
Samo vi sklonite iz ambasade one " portire" na ulazu koji zajedno sa osobljem onim nasim cobanima unutra radi zajedno to i budala vidi. Agencije nebi prodavale termine da nemaju nekoga unutra.
@massacre Glupko nema cuvara na internetu. Al papak hoce put pod noge pa da pita . na nek te guli agencija .
Ma samo u Njemacku treba otic
Opet ce se nac netko da plati.
Što agencijama pokvariste poso ? Sve ko-fol za privatluk i slobodno tržište, a objavljuju se članci protiv kapitalizma odnosno privatne inicijative.
Eeee,zbog ovakvih mi ne možemo u Evropu!
Sreća pa mi hrvati nemamo problema sa ovakvim stvarima
zato si egoista i nacionalista..