Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nacisticka je to skola...
Znaju Švabe šta je demokratija...mi je još uvijek učimo
Minirati svaki novi kredit MMF-a jer to je ono sto ovu bandu drzi ovakvima kakvi jesu. Kad ne budu imali love za plate, onda ce biti konstruktivni.
Heh, bankare zatvorili? To je promasaj, sad ce nas jebat.
BEBE SE RAZISLE...SVE JE KAO I PRIJE
to se tebi samo cini balijanderu. nista vise nije kao prije.
Bevanda i onakvi kao on sada nastoje svoj nerad i opstrukcije prebaciti na drugo polje i govoriti o svojoj nesigurnosti. Oni se uopste ne ponasaju kao odgovorni politicari, a hoce da ih se tako tretira. Najgori sljam koji samo misli na svoje privilegije i igra se tudjim sudbinama je dosao na vlast i to tako traje vec vise od 20 godina. Jebe se Bevandi hoce li biti JMBG, on sebi ima uredjen zivot van Bosne.
Al haj vi to objasnite Dodiku i Bevandi koji nisu u kuci svojoj sigurni od svojih zena :))))
kako njemci i englezi znaju bolje od Dodika?