Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka normalna zemlja bi protiv ovih pokrenula tuzbu i trazila ostetu, jedino u kikiriki drzavi niko nista ne radi. Samo nek ne puca
Alija je rekao to nije nad rat , i to nakon sto je Vukovar porusen , a tisuce pobijene i u logore odvedene , sta su Nizozemci trebali branit , onda Hrvati trebaju tuzit britance za Bugojno Travnik Fojnicu
@BulevarBeograda, @Kikseru, @MostarskiRambo………Srbo pokatoliceni, koji glumis servina, jesu li za tebe kamenjarski Srbi sa kamenjara, pokatoliceni Srbi, ili su oni za tebe Hrvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Od tad mrzim Hollandiju, Ajax, cvijece, Holandjane, Od tad mrzim Srbe, ne mogu ih smislit jarane.
Da imamo normalne vođe Holandiju bi ganjali isto kao i Srbiju po svim sudovima
@Dunum94 Pa nemoj cekati da vakat dodje, Rambo. Kreni sad odmah i oslobadjaj. Kad stignes do Drine, javi nam da znamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sigurno ce i porodici vojniku iz Holandije koju je ubijen odstetu neko isplatiti..
A šta je sa našim bošnjama koji još od 90ih u Holandiji vuku bolovanja i penzije jer je nad 'njima' izvršen genocid a Holandija je djelimično odgovorna. Pola ih na 'šunjavost' dobijaju penzije a kad se spomenu migranti oni kukaju i povraćaju govoreći; 'šta će ovamo baksuzi? Obaraju nam cijenu radne snage! Nek idu i bore se za svoju zemlju'. A isti 'boošnje' su ostavili svoju zemlju u amanet četnicima da bi se svalili na holandske jasle.
Od tad mrzim Holandiju, Ajax, cvijeće i holanđane od tad mrzim srbe, ne mogu ih smislit jarane...
Ovo je cisto izmotavanje Bosnjaka. Prvo, vasa vojska je pobjegla i ostavila uglavnom civile, a ovamo se zalite na Holandjanje. Sta su trebali Holandjani da brane, a vasi bjezanija. Drugo, Srebrenica nije demilitarizovana kako je bilo dogovoreno, stavise vrsili ste genocid nad Srbima u okolini Srebrenice, a kukate na Holandjane. Trece, zbog odlaska vase vojske i namjernog ostavljanja civila izgleda da je istinita ona prica o Alijinom scenariju zrtvovanja 5000 Bosnjaka, radi Nato intervencije.
Da ovi nisu klali vecinom srpske civile u okolnim selima, i to ne par incidenata, vec sistematski 4 godine, a najpoznatiji je pokolj u kravicama gdje su bukvalno tjela redjali jedna na druge, i to za Bozic 92'e. E posle je pravda neka docekana. A Srebrenica je nesto tipa blajburg gdje su usta she kaznjene za svoje zlocine.
Hahaha sto ebu bosnje, neka neka mater vam po tursku, vi ste njihove sluge i poltorni i za to ste se borili. Zivjela oslobodjena Srebrenica!
@gooUser1612678347 Šta ti imaš protiv Turaka, Turčine ??
@gooUser1612678347 rece Dražin istomišljenik po zlu poznat.
Ovi holandjani njih oko je 300 je trebalo da cuvaju hiljade Bosnjaka od Mladicevih divljaka, Ovi Holandjani se povukose u svoju zemlju, a gdje odose nasih 5000 cijevi preko brda i ostavise narod u Potocarima da ih ovi brane...
@Dunum94 Javi mi svoju adresu na koju si preselio, i nemoj mi reci da si rodjenac, sam sebe cu isamarati u tvoje ime! Da znamo kome prvom da idemo kad zapuca.'Mrski Srbi' iz Tuzle i na stotine poginulih, neosunecenih ceka te.Ili ako ti je lakse, da ti dam ja svoju?
Nisam za nasilje, ali svaka drzava koja ovo uradi i/ili ima neke veze zasluzuje slicbo iskustvo kao Srebrenica. Srebrenica i Vukovar su posebni, a Srbija nema nesto slicno pa mislim da bi im dobro dosao takav jedan gradic
@gooUser1566950915 Nije da ih branim, ali sta su svabe u Kragujevcu ili Madjari u Novom Sadu uradili.........
350 vojnika naoruzani puskama nisu mogli nista. Trazili su vazdusno pomoc koju je Bill Clinton hladno odbijo. Ovo su dokumentovane cinjenice ko je je lako provjeriti. Danas je u BiH Clinton heroj a ovih 350 tadasnjih 20 godisnjaka smatramao krivim za genocid. Bas smo za analizirati.
@Lonac a predstavnik pobijenih silovanih osakaćenih.... kaže nije bilo GENOCIDA i hladno proda REVIZIJU i PLJUNU u LICE POBIJENIMA i svim OŠTEĆENIMA U RATU...
Svoje dvoriste treba prvo pocistiti po ovom pitanju. Ne moze se stalno drugi kriviti za sve sto se desavalo za vrijeme rata. Vodja je prvi klisno pa nikom nista, a vi krivite tudje vojnike.
To su braća, ovi nagrađeni sa lovom što su im isporučili na klanje a ovi pobili svo Podrinje, pogotovo srebrenicane. Nagrađeni i jedni i drugi. A eu zmirila kad su to radili i likovala.
Koje su pić**ce ovi nizozemci, kad samo pogledas onaj video gdje im je ratko mladić postrojio generala i bukvicu mu očito, a ovaj se sasro a sve fol neka sila i nekadasnja kolonijalna imperija.
ovi vojnici su se samo tu zatrefili,oni i da su htjeli da pruže otpor ne bi mogli bez pomoći drugih jedinica,a nisu ni smjeli jer im je naređeno da se ne mješaju..
Drugim rijecima krivi su jer nisu htjeli ginuti braneci naserove Mudzose. Pa nisu ludi.