Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ce ovi ? popravni ispit necete imat !
Ne samo oni, nego ni srbi neće imati popravni, ustvari mogu samo provjeriti stanje svojih traktora ako nastave ovim tempom!🇧🇦
Da mozda OHR i MZ nam opet ne spremajui organiziraju genocid ?
Ne hvala. Samo u sebe se možemo uzdati, ni Turci ni Zapad ni Rusi nama neće ništa pomoći već svoj interes gledati.
@guevara čuj Rusi, kad su nam to bogati Rusi nešto pomogli
spasi me boze njihovih marinaca..
E koga ovi zastite bolje im je da se odmah ubiju
Nek prodaju krompir i paprike
Bravo. Nizozemska je pravi prijatelj Bosne i Hercegovine. Drama i trauma iz Srebrenice se pamti. Radi toga srbe i Srbiju u Holandiji ne cijene baš puno. U stvari, Holanđani se zgroze kada im pomeneš srbe.
Ko ti je tu bajku pričao? Ja koliko znam, Kur'an se u Nizozemskoj javno pali. To ti je dokaz za sve što je bilo i što će biti. Živi oni i zdravi bili, sve imali a nas se okanili da Bog da!
Raspoređeni u području Srebrenice.
Ovaj EUFOR isto tigar od papira, ni polje pšenice od vrana ne bi odbranio...
Ovo je nekakva zaj*bancija, očigledno. Namjerno ovo rade jer znaju ko je glavni i odgovorni za predaju čitavog jednog grada civilnog stanovništva u ruke krvniku. Iste te ljude nam opet šalju da ovdje kao nekog čuvaju. Pa jesu li ovi u EU jeli gljive ludare pa misle da se nećemo grohotom nasmijati?
Samo da znamo gdje ce biti u BiH? Sjecam se Genocida u Srebrenici da da znamo gdje ce biti!
Nesigurnost je s njima,saučesnici u genocidu.
Nemoj samo da nas ovi brane! Holandjani su kukavice bez ja..a. Posaljite ih samo u Banjaluku
Pripremite se narode!!
E jos su nam oni trebali, dobro su se pokazali u Srebrenici 🤮🤮
Sta ce ba oni? Zar nakon sto su pustili i slavili egzekuciju mogu opet djelovati kao "mirovnjaci" ?! Kakvo ponizenje ccccccc
EU ni obraza, ni časti.
Jesu to oni zajebani i odlucni iz Srebrenice.Nemoj da nas oni cuvaju vise.