Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji ,dokle se ovaj ne rad misli tolerisati? Svi pred vladu i traziti da se ne placaju oni koji ne prisustvuju sjednicama! Ograniciti broj dozvoljenih izostanaka i svako prekoracenje sankcionisati!! Prijedlozi?
slijedi odgovor malinara u vidu bacanja malina po putu
prijedlozi? baviti se životnim problemima društva a ne laktanjem za pozicijama u vlasti. kao da su hdz-ovi hrvati rogati a mi kao imamo hrvate anđele koji će bolje obavljati klanovske zadatke...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
valja odmoriti od pauza....nije sala....ko da su crnogorci
Kupujte na pijacama gdje nema fiskalnih, na posao idite biciklom ili javnim prevozom ako ne mozete pjesice da ne kupujete njihovo gorivo i placate smijesne registracije vozila, ko zivi u kuci neka iskopa bunar za vodi i postavi solarne panele za struju, sto manje poreza ovim budalama prije ce otici sa vlasti.
Zaboravih reci koristite viber i druge besplatne aplikacije.
Ja sam Srbin i Hrvat koji ne voli BiH, iako jedem hljeb kao parlamentarac ove države kojoj od 1992. želim nestanak. Šta me briga, ja ne priznam halal-haram, meni su drage pare koje uzimam iako radim sve da ova država propadne! Uostalom, kakva je to država u kojoj mi Srbi i Hrvati ne možemo biti glavni!?
Teško da će se vratiti prije novembra ili kraja ove godine. Dok ne izađu izborni rezultati.
UZP - u nije vise u interesu da se bilo sta korisno uradi za drzavu i narod
Javni sektor sa sistemom i političarima u BiH su financijske pijavice, prilagođeni parazitskom načinu života i hrane se krvlju, umom, znojem, mukom, siromaštvom, nepismenošću i obespravljenošću BiH naroda za čija se tijela pričvršćuju.
I ko će sad odgovarati što oni nisu uradili ništa, a mi ih dobro platili????
uskoro utakmica iran španija moja procjena 2-1 za iran
svaki od zastupnika da kupi po 10 kg maline i eto napretka
da li je haram zaposliti se u državnu službu ili državnu firmu bez konkursa selam
Jeste ako se upsolenici ne dozvoljava da nosi burku ili ako se uposlenicima koji konzumiraju svin jetinu ne obezbijedi obrok van institucije gdje novouposleni mumin radi !
@kub da li je haram bacati maline po putu