Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saljem posluku svima, onima sto cuju a ne vide, onima sto vide a ne cuju, itd. da bi poplave sto prije stale evo sta narod treba da cini: 1. sacekati izbore 2. srbi: глacajte za srbe 3. bosnjaci: glasajte za bosnjake 4. 'rvati: glasujte za 'rvate. 5. poslije sljedecih poplava ponoviti sve od 1. do 5. itd.
Što više srpskijeh žrtava u toku dana u Doboju
aaaa strpite se još malo sad će politićari s godišnjeg....haj sta fali ako vas poplavi,halo valja njima prekinuti godisnji a ćitavu godinu mukotrpno radili da bi sad malo uzivali a hem pare sad dali "svoje" za put i smejstaj....nema logike narode ipak i oni su ljudi nek se odmore
Strpite s ejos vadas malo kise,vec sutra ide ravedravanje...