Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPSTRUKCIJA SDA KADROVA 1000%!!!
Dobro su ovo osigurali , gledam onu sliku na kojoj su uz propust " navaljali " hrpu kamenčina i valjda bi to trebalo zaustavit vodu sljedeći put . . . ? ? ? Kod nas ništa ne štima dok bar dvije osobe glavom ne plate nečiju glupost i budalaštinu ... ! ! !
Ti da vidis kakav su šaht za skupljanje(ne odvod)oborinskih voda napravili uz moju parcelu I koje sam dobio objasnjenje inzinjera o principu rada tog sahta..ma koma druze..fakticki septicka jama sa preljevom..katastrofa!
Procjenjuje se da je nakon poplave na autoputu pričinjena šteta u iznosu blizu 500.000 KM Kad skontas da toliko nam kosta 1km puta ako nije i 2, al' dobro stara navika pranja novca ne izlazi iz mode cak ni u 2017. godini
Svi nasi strucnjaci sa kupljenim diplomama znaju da ce se moci to sanirati tek na ljeto, kada budu suse. Za to vrijeme tu postaviti dva uhljeba iz Cobra 11 Ticici neka javljaju dali je i ta jedna traka sigurna.
Ma uskoro će izvor presušiti, za nekih par hiljada godina pa će se steći uslovi.
Trebalo bi cijelu stvar proglasiti turistickom atrakcijom, nesto kao 'autoput na vodi'. Jeftinije je od sanacije, a mozda privuce i ponekog turistu zeljnog nevjerovatnih prizora.
Pitanje svih pitanja je: Da li ce neko odgovarati za ovakvo stanje auto puta??? Ko je kriv sto je auto put ovakav kakav je???
koliko Terzica ima tu u toj cifri otac ga njegov gladni nema gdje nije bio i na kojoj poziciji, a zanimljivo uvjek je bio tu gdje se velika lova vrti NEMA MORALA NI TRUNKE
sto auto put ova voda nije odnijela
Tu je uvijek tekla voda, kad je nekom bilo mrsko veci kanal napraviti odma sad ce se sve morati rusiti i iznova praviti, poput nadvoznjaka, nece vama moci biti milion maraka da to napravite. Inace ce samo opet biti fuser.
Hajd ba.....presushit ce do augusta
RMK i Elektroprvreda potpomognuti novim akcizama na gorivo i eventualno povecanje putarine ce namiriti nastalu stetu na Autoceati. Jer ta auto cesta je nasa od svih vlasnika motornih vozila u BiH i samim time imamo obavezu da popravljamo svoje.
ma nek tece, nek se vidi da imamo vode i na bacanje...
"You must be shapeless, formless, like Water(zic). When you pour Water(zic)in a cup, it becomes the cup. When you pour Water(zic) in a bottle, it becomes the bottle. When you pour Water(zic) in a teapot, it becomes the teapot. Water(zic) can drip and it can crash. Become like Water(zic) my friend"
Struka,pamet,politika i znanje su savrseno dosle do izrazaja na ovom lokalitetu😂😂😁😂😁