Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje bi bilo da se poslanicima zaustave sva primanja dok se vlast ne konstituiše na svim nivoima. Ako ne, " PROLJEĆE 15 " će formirati vlast - SVAKAKO!
I tako počinje nova opstrukcija države i napretka bilo kakve vrste...
Jedva čekam nove demonstracije ali ovaj put na Poljine...
Ma hajde, lagano, opušteno, nije frka i dogodine. Samo bez srkleta! Valja vama 4 godine primat platu
Velia politicka kriza nas ceka na zalost. Gora nego 2010. Za to je opet kriva politika Sarajevsa jer opet srbima i hrvatima pokusava nametnuti one prestavnike koji nemaju narodni legitimitet...ovo mozda zvuci ruzno vecini citaoca ovog portala (sarajevo) ali to je hladna istina od koje se ne moze pobjeci koliko god mi ovdje od toga bjezali
Ma nemorate ni slijedece godine, izdrzo je Mujo i gore.
cirkus se nastavlja...