Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Centrotrans > Gras
Ako si retardiran, da.
dragi gradjani, gras je nebitan. Kao ni voda. Jedino je bitno da je bio haos novogodišnji koncert....
Ugasite to mrtvo nazovipreduzeće od GRAS-a. Čuj odbili prijedlog. Umjesto da sarađuju i da se pokažu u malo boljem svjetlu, da svi vidimo kako žele da učestvuju u nečemu što je u interesu svih građana oni izgleda žele da propadaju...
kreteni, moroni
Ja ne znam koji klinac ih uošte neko i pita? Oni da su stručni i sposobni ne bi bili tu gdje jesu.
Treba uvesti elektronski sistem karti sa zonama i okruzima, uvesti automate gdje imaš kupiti kartu, uvesti sistem dnevni, sedmicni karti gdje možeš koristiti svakog prevoznika ne bitno koja je firma. Ministarstvo treba osnovati preduzece koje će štampati karte, uređivati plan vožnje i raspisivanje linija firmama. Zar je to sve toliko teško, otići u bilo koji grad u Evropi i samo prepisati sistem.
Ko pita Gras, valjda bi trebao Grad Sarajevo i Kanton Sarajevo to odlučivati. Ja koliko znam oni dodijeluju linije i donose zakone.
Ne znam za gras kakav je ali isao sam jednom iz Bihaca prema Sarajevu sa centrotransom, gledaju na putnike kao da su lopovi, boje se nece platiti kartu, studente i studentice maltretiraju kad traze popust, ukratko nekulturna stoka. A sa istim sam isao jednom davno iz BL prema Sarajevu bili sasvim ljubazni i pristojni. Predlazem da prekontrolisete posadu koja je isla centrotransom iz Bihaca 13.12. prosle god, stvarno su bili neljubazni i bahati prema putnicima.
13.12.2016 autobus koji ide u 15 sati iz Bihaca za Sarajevo da nebi bilo zabune. Posada kondukter se ponasao bahato i sumnjao u svakog putnika dokle ide iako mu je uredno pokazao kartu, a studente i studentice maltretiro pitanjima jesu upisali godinu.
Jao.. pregledaju karte.. strasno.. mora ti vidjeti kartu ..ne vjeruje ti na rijec.. strasno.. neda ti popust..bez indeksa...straaasno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gras na aparatima
gasi gras.
Ko će grasu platit kartu kad se vozaš u šugavim tramvajima koji se čiste 1 godišnje
et...........ni oni se ne mogu dogovoriti !
@edomedo ahahaah pa jesmo bosanci ili nismo ????