Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo pametni ko sto nismo, autima bi blokirali grad i trazili da se uvedu prave eko norme, a ne po godinama da se klasificira eko norma. Trebali bi traziti i niske cijene goriva.
Ebo vas eko test. Carinu naplacujete za uvoz auta iako ste potpisali dokument sa EU da se carina ne naplacuje. Milione mlatite mamu vam
Sad nece ni u dzep cvaja vec drajsig garant.
Ovdje se radi o čistom bezobrazluku ministra i njegovom pogodovanju ekstra profita stanicama tehničkog pregleda. Ministar ovdje nije nadležan da reguliše tu oblast i ne vidim razlog zbog čega se ovo ne stavi van snage. Pored toga što su građani federacije dodatno oporezovani nelegalno, njihova se vozila sada čine prepoznatljiva zbog oznake eko.
Na taj nacin se finansira HDZ - vrlo je jasno gdje pare idu kada vidite ko su vlasnici vecine stanica za tehnicki pregled u FBiH!
Fadil Novalić i Bakir mudro šute o svemu. Da im je stalo do naroda tražili bi smanjenje cijene tehničkog pregleda.
Kakav ba eko test? Jaran mi sa BMW-a skino particle filter, kae, košta nov za ticape oko 1500 eura, ta će mi ba to, uzeo software koji skida error (kompjuter ne detektuje nedostatak filtera i motor radi normalno) za 400 KM kod Mehe Lubeničara, ošo na tehnički, za cvaju lik lijepi stiker na šajbu koje hoš boje, ljubičaste, zelene, plave, žute... Pa se skontajte... BMW 2014 godište...
Ovo jebe lud zbunjenog Oni nas legalno pljackaju. A kazu naplatili.
Sprega pojedinih politicara i vlasnika stanica za tehnicki pregled odrzava ovaj nezakoniti eko test. Visemilionski iznosi nezakonito naplaceni od gradjana su otisli u privatne dzepove. Samo nesto moze promijeniti kad bi se oformilo udruzenje gradjana vlasnika vozila i podiglo tuzbu protiv stanica za tehnicke preglede zbog nezakonitog naplacivanja usluge.
@preludezalude "Oformiti udruzenje gradjana vlasnika automobila" - cestitam za ideju. Sjajan komentar i volio bih da je vise ovakvih.
@preludezalude KRIVA ADRESA, TUŽI MINISTRA.
ko sve vozi i sta vozi, eko test bi trebao kostati 1000 KM
Fine cijene , u danskoj 100markica tehnicki :)
ne znam sta i kome mjere, registrujes uredno vozilo sa normom manjom od 1 i euro 6
Kako je ovo moguce, dva pravilnika? Dal ja mogu registrovat a zatim tuziti federalno ministarstvo koje se ne ponasa po zakonu? Volio bi da nam neko objasni od pravnika jer ovo nema smisla nikakvog
mozes uvijek tuziti al hoces li dobiti i kolko ce biti isplativo ako i dobijes eeeeeee
@Bosanac83 Ne treba tuziti federalno ministarstvo vec Stanice za tehnicki pregled. STP naplacuje od tebe. STB radi nezakonito.
A kad dodje do zagadjenja onda par nepar, koji se sluzi kad je nestasica goriva.
digni na 100,00 KM taksu pa jaaa
Luda kuća, najlakše objasnjene
Ima narod para treba ga jahati.