Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratit će se čim akcize dođu na dnevni red.
@bicboziji Naravno, a lovu vratiti nece?
Tipovi traze izgovore da na budu na sjednicama.
oduzimati dnevnice za svaki izostanak sa posla.
u oko diraj u dnevnicu ne diraj.
Jadni Rudonja nije u stanju ni samarabje dokazati niti pokrenuti optuznicu a smjenjivao bi ljude hhhhhhhh naviko da mu UDBA rjesava sve po kratkom postupku, e nece da moze stoljece lazi je proslo papa genocidasi nebeski:)))
Kad simpatizeri i finansijeri genocidnih zlocinaca traze smjenu zbog samaranja srba, sta bi tek trazili da je osudjen za genocid??? Srpska naopaka logika! :)))
Što jest jest, Džaferović preko 20 godina parlamenatarac. Nikada nije bio u izvršnoj vlasti. Bita ga baza Zeničkog kantona a on živi u Sarajevu, i uglavnom šuti.
Tipicna skola Krajisnika. Da nije Dzaforivica bila bi pogrsna rolna papira u cenifi.
Politika je biznis kao i svaki drugi.Ono što tržište traži to političari nude. Ako tržište traži nacionalne političke partije imat ćete ih na vašim listićima za glasanje, ako ne želite nacionalne stranke ne treba im dati podršku, nego favorizirati neke druge i tako ih skinuti. Ruralna BiH isključivo glasa za nacione jer je sa neobrazovanom ili loše obrazovanom i često poluptimitivnom masom lako manipulira.Kako je BiH pretežno ruralna, onda će ovakvo stanje potrajati.
Jednom, dva ili cak tri puta treba dozvoliti napustanje sjednica i bojkotovanje. Al ovi iz SNSD-a fakat pretjerivaju, treba ici na glasanje smjenu takvih koji to cine, nesto pricaju o nekim drugim zlocinima, prvo svoja govna iz svoje stranke ocistite pa onda nesto procajte. Corav vidi da oni ovo ne rade zbog "zlocina" nego samo da vlast i parlament ne funkcioniraju! Istjerat govna i dovest normalne ljude!
Ovo neprisustvovanje sjednicama, a placeni da prisustvuju, sramotno. Samo traze razlog da kidnu sa sjednica. Naravno lovu ce strpati u djep.
Nakon izbora 2018. otići ćete trajno.
pozdrav domovini iz Berlina :)
Ovaj snsd je prava komicna stranka. Skup budala. Fol napustajunsjednice, al kad treba za akcize glasati i uzeti paremdodju i sjede kao prvacici. Kakvi licemjeri
Koji cirkus kolorado
Sirimo istinu o masovnom ubojici Josipu Brozu Titu. Pobio je 2 mil neistomisljenika! Podrska Hrvatskom Ustaskom Pokretu, Ravnogorskom Pokretu i Asocijaciji Mladih Muslimana u potrazi za pravdom i otkrivanju komunistickih zlocina.
Ova država je samo jedno veliko pozorište sa nižerazrednim glumcima koji ne znaju ni sebe odglumiti
Sakupilo se drustvo oko moga stola !?
- SNSD napustio sjednicu ! PA OVO JE UŽASNO !! Đabe preko Čampare dali pare poslaniku MEhmedoviću ! Pitanje je sad hoćel ga uopšte više htjet novofomirani klub bivših SDaovaca. :))