Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imaju li hrvatski politicari ikakvog posla u hrvatskoj??? kao da su izabrani samo da se bosnom bave...
jedno pitanje, zašto Hrvatska ne pokuša promijeniti izborni zakon u Njemačkoj da tamo Hrvatima obezbijedi legitimne predstavnike, jer tamo ima puni više Hrvata nego li u BiH..
Ja nekontam..Narod u BiH dozivljaje susjedne drzave ko svoje materne a zivi u BiH koju smatra macehom izgleda..Onda susjedi drzava se brinu o BiH umjesto svojom zemljom koje sve losije ekonomija i narod bjezi na zapad ko iz BiH..Jeli radite to ko pokrice da vam mandat vrijeme prolazi,niste sposobni sopstvene drzave da izvedete na put?
Hrvatska igra pogrešnu politiku prema bosancima tj hdz sve je bilo ok dok ova stranka se nije otvoreno umješala u državne interese BiH.Ako neko misli da će tako lako sa dva miliona bosanaca vara se,hrvati su nasjeli na srpsku ćovićevu politiku koji je i sam štitnik rs koji je i sam to potvrdio.
Ovo je konacni kolaps hrvatske vanjske politike u reziji kriminalcs Covica i fuksice Zeljane Zovko. Valjda su shvatili da UZP projekti su definitivno propali. 🤮
Vama je i Vin Diesel davao izjave. Najjači ste portal.
Nek si Plenkovicu pokušao, halal ti bilo. Svjesni smo da onog ljigu Milanovića ne bi izdržao da nisi pokušao dogovoriti još jednu rundu pregovora. Nije ni tebi lako između tolikih ljiga od ljudi.
Hahahaha neka neka
maske padaju, covic dodik infuzija, bake i djafer se smjehulje
kad ti tvoji samar puknu :)
Dole HDZ, živila vječna, jedna i jedina Bosna i Hercegovina!
Satrase se ovi iz ZG, koja su to lobiranja covjece. Zamislite kad jedna clanica EU ovo radi i i nankraju naravno ne uspjeva jer nigdje na svijetu nema ovo sto oni traze, brojanje krvnih zrnaca, cuj na licnu da stave etniclu pripadnost, jos samo da stave hdz kakvi moroni, EU ih provalio zivotom
Zeljana posustala moraju pod hitno poslati sta mladje i zivahnije.
Nadam se da čita ovo Komsic i Bakir posebno, proklet bio svako ko dopusti da prođe zakon u kom glas hrvata iz Bihaca manje vrijedi nego glas hrvata iz Mostara, ja to nebi dopustio pa taman da se raspadnemo svi skupa
Zalosno je da mi moramo braniti vasa prava od kriminalaca iz vaseg naroda ali tu smo i uvijek smo bili. Za nas nema razlika izmedju nasih gradjana. Bihac voli sve svoje gradjane neovisno kojem narodu pripada . Svi smo mi jedno.
Laži vrijeđaju Isusa Krista. Ja sam mislio da su hrvati kršćani ali za njih je i to preteško biti.
Bošnjaci su svijesni da ne mogu ni da promirišu u RS pa se svete i iživljavaju nad Hrvatima. Hrvati opet treba da se sjete da im je međunarodna zajednica dala zeleno svjetlo za oluju, upravo uz uslov da ne računaju na nacionalni entitet u BiH.
konjusari...
je li ovo misle da su dio EU mogu nesto da urade eeeeee zadnja rupa na sviralu,a sa ovom politikom i dokazuju da im je tu i mjesto