Bez promjena vremenskih prilika
1
Niske temperature i snijeg se očekuju i tokom vikenda
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo naše Sarajevo je prelijepo i u elementarnoj nepogodi.
Kao 84te ali samo snijeg...
PRELIJEP AMBIJENT SARAJEVA NEZNAM KAKO JE UZIVOO ?
HAHAHAHHA koja koma,ovaj snijeg je od velike vaznosti,kod vecine populacije je podigao mastu,,tako da raja uzela fotoaparate u ruke i pocela da fotka,kako ciste snijeg oko kuca i zgrada,kako se bacaju u snijeg i obicno postavljau na fb,,i narmalono u opisu fotografija stave zimske radosti,,,pa me malo zanima sta je ovdje zimska radost???Kad gradski prevoz ne radi,,kako do skola,fax-a,posla,,,a da ne pomisljamo do doktora..Od danas su svi na fb u vezi s lopatom do daljnjeg,,,tako da sto veci snijeg i vece temperature vise provala :)))
Kod nas 35 stepeni,plaze ,koke al bome se i radi.Pozdrav Sarajevcima iz Aus.
ove slike po Bascarsiji i ne pokazuju situaciju u Sarajevu... prodjite malo dalje, prema Ilidzi i prema naseljima koji su dalje od glavne ceste, snimite ceste i njihovu prohodnost, vamo ni ljudi ne mogu hodati...
Ovde preko dana +19. Da \'oće malo i nas da zatrpa...
Ma, nema smisla ni cistiti sve dok ovako pada.
Slike su super za gledanje, al tu sada biti je uzas. Sokiran sam zasto onda svi moraju da se voze s autima. Na ovakom kijametu se ostaje kuci! Pomozite svomjoj famili i komsiluku.
Jos nesto, pise da je -14, stvarno je nenormalno da snijeg pada na toj temperaturi ovim intenzitetom.
Sad ima vise od metar snijega, ako se nastavi ovako jos 2 dana, bice jedno 2 metra. Ako bude 2 m, gotovi smo :)
Kud ces dalje... Ja otvorim prozor na 2 spratu i grudve pravim...
VOLIM PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikako mi nije jasno sto ne mogu da lajkam komentare, hoce li mi neko pomoci, inace da se razumijemo nisam neki komentator pa da su me banovali ili tome slicno
Ne radi ni kriminal na ovom kijametu. Evo dva dana proslo bez pucnjave i ubadanja
jao ako dodik zavrne gas hehehehehe
Da. A moj stari radi u Klasu, mora pjeske do pekare u 4h ujutro, pa da vozi do Pazarica. Ni centar nije ociscen, a ne tamo. Ljepota.