Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to onaj sa poligrafa? Hahahahaha
Pošto su obrisali komentar, na Hayatu imate emisiju "Foča, crna kutija zla", pa pogledajte. Riječ je o če*ničkom pokolju Bošnjaka-Muslimana za vrijeme II svjetskog rata. A klix neka briše, ja ću pisati.
Prestanite se prepucavati preko medija ili radite zajedno ili se razidjite skroz dosta vise suplje price
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Džaba Vukadine mlatiš praznu slamu,neće Dino biti ministar VP
Ovi nasi uhljebasi spominju rudare.Uporeduju svoj rad na drzavnom poslu rudarskim.Pa ljudi moji ovo je kraj krajeva.Svaka vlada do sada idrzavala je u prosjeku dva zasjedanja u mjesecu.I oni to uporeduju sa rudarskim poslom.Svoj rad uporeduju sa rudarima.
Veliko je pitanje da li se ovoj dvojici sada može povjeriti bilo šta u federacijii pogotovo energetika jer u svakom trenutku mogu otići kao uvrijeđena mlada i ostaviti koaliciju na cjedilu.
halo preletač ne seri
ulizaner parazit supljator
Vidim da ovoj dvojici smeta Konaković,kao zašto on. Čovjek je mogao da je ostao u sda uživati u hladovini i imati velika primanja,a ne raditi ništa. Nije to uradio, nego kada je vidio kuda vodi politika sda otišao od njih i pokušava naći izlaz iz ovog blata.Hrabro to radi i ovih dana izdržava strahovite neargumentovane napade ovih uhljeba kpjima se izgleda pridružuju Efendić i Oglešević.
Koliko godina mu je trebalo da vidi da SDA ne valja?
Kada je manjak stolica pe de ri to jednostavno rješe izvrnu stolicu.pa se onda mogu natakariti četvorica.
Fotelja, fotelja, fotelja, fotelja, fotelja, fotelja, fotelja i fotelja. E to vam je OSMORKA.
Slažem se sa stavovima gosp.Vukadina,samo bih ja još dodao da treba pitati ovu dvijicu šta je alternativa osmirci. Alternativa je stanje koje ja sada odnosno beznađe u svim oblastima života. Prema tome, pitanje je da li ova dvojica uopšte žele promjene ili žela spašavati sda.
To isti onaj Toni sto je preko SDA sve izgradio...gradski, opcinski vijecnik, direktor studentskog centra, komisije...sve preko SDA jer je Toni pa visoko na listi bio?
A on ono ništa nije dao sda, pa digo je mlade u novom gradu
Vidi ovog podrezanog debila, ono nesta prica.
Mislim da SDA..treba Efendicu i Ogresevicu ponuditi da vide Federaciju..ove diletante poslati gdje im je mjesto.
Sa Dodikom i Covicem se samo slazete oko ministarskih fotelja. A ni za to se ne znate izboriti pa su vam dali samo tri ministra i tri zamjenika. Baš ste nesposobni.
Hoće kukića,neću i jerlagića da zbrinu na pozicije.
Dinin poltron Sad moraju reagovati.Nije jedini sad ce malo da opravdavaju sefa preko podobnih portala. Sda skola
Pa nisu ni SBiH a pogotovo NES cisti. Taj nes promijenio dvaput ime da zamaze oci narodu prevarama.