Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta su jahali, skidajte ih!!
GRAS 300 miliona duga za koje niko nikada nije odgovarao..podzemni metro se mogao izgraditi ali ne vi ste odlucli uhljebima i tendrisanjem taj novac strpati u dzepove SDA podobnih firmi...gradjani SARAJEVA placaju najskuplje grijanje u drzavi..glavni grad nema vode u 21 vijeku ! svaki od vas ima 2 3 firme i po par poslovnih prostora..odakle vam ? krenite od svih svojih nacelnika nema gdje se nisu ugradili !!!
kakav si ti retard..
Sda stanku treba izkorijeniti na svin nivoima!! A taki i sve ostale nacionaliszičke stranke!!
E i ovog turca palca politickog faktora...
Najbolje je pustiti Dinu da se obračunava sa svojim dojučerasnjim kolegama. Isplivaće i njegov i njihov kriminal veoma brzo.
"močnika"??? Ko piše NiP-u ova nepismena saopćenja??
Zasto klix ne javlja o prijemu kosova u interpol?
Najluđi su mi ovi likovi iz SDP koji sa 1,5 poslanika izigravaju faktor i kao neće sa SDA a Konakovica je izmislio SDA. Lik je zajašio na tragediji porodice Memic pa sad dijeli lekcije o demokratiji, pravdi i narodu. Smijesno da ne može biti smjesnije. Dalje neće sa SDA a SBB je kao OK jadna majko ja nam ljevice.
Klixeri, vama niko ne valja. Evo covjek opleo po SDA hrabro i snazno, kao niko do sada. Opet vam ne valja!!
Konakovicu hajde idi treniraj kosarkase mani se politike nisi za toga!
pa cekaj malo, jel ovo ispade da SDA radi po zakonu a narod i pravda ne. ima li Konakovic objasnjenje legitimno ko je u pravu.
Konakovic bio si premijer i sta si uradio za vrijeme svog mandata, ništa. Pa bi opet samo da vješto govoriš. Djela nula poena to vec svi znaju
Hadzija ostavi se budzeta sta je sa vodom????.Neces valjda opet nastaviti staru kajdu od prihe 2 godine
Postenjacina!!!