Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reaguj i uhapsi ga. Jao glupe priče kod Dinokija, a vidim da je i bezobrazan jer se baš on našao da priča o korupciji, ti si bio i izgradio se kroz tu istu korimpiranu SDA, a napustio si je zbog napredovanja da budeš Bakir u svojoj stranci. Ti si jedan od onih zbog kojih ljudi idu. Ostalu priču ne vrijedi ni komentarisati
Iz šupljeg u prazno, samo floskule i demagogija
Mtel efendija.
GENICIDNA REPUBLIKA SRPSKA
ne nudite rjesenja, samo pljujete okolo...
"...aaaa,ovo o jacanju Institucija BiH prvi put cujem...kako se niko od Bakirovih ranije nije sjetio ove retorike...bravo Dino...jooooj...mnogo mirnije spavam odkako si se ti sjetio da bi trebalo uhapsiti one koji pokusaju secesiju..."
DODIK NECE BITI UHAPSEN DOK SE NE UHAPSI TADICKA!
a vidi sto su se uhljebi poredali, ko da su nesto bitni a mi ih hranimo
Ako postoji Zakon, zašto se ne provodi? Da čujemo vepra kako skviči.
Izjednači, izjednači, adzija...pa Koji uz nogu gotovs.
Ovaj brat pokupio nargilaše i terminaše u stranku i on bi se lafo bavio velikim temama, svi skupa nemaju 10 godina škola .. ccc Moooja ljevico, hoces li kada stati na noge ili ce te ovi ublehaši potapati.
I vise bas lozite. Odradi vas sve Dodik kao zadnje papke.
Ako u ovoj zemlji ima interesantniji lik od konjakovica on nas svakodnevno osvjezava svojim glupostima kakvu taj politiku vodi za 15 godina ce biti da su Bosnjaci napali srbe 92 a ne obratno
Može li se preći na Mtel?
Bas cete ga vi uhapsiti
AKO SAD TUŽILAŠTVA NIŠTA NE URADE ONDA NIŠTA BOLJE NI NE ZASLUŽUJEMO
Evo Konjakovic ni dva dana nije ostao dosljedan svojoj prvobitnoj izjavi. puno to govori o njemu i njegovom karakteru