Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj KRIMINALAC ima namjeru da sahrani ovu kompaniju!
I treba zaštiti imovinu B- Lijeka od Lagumđije, Nikšića , d. Hdžića i ostale bratije - biroktatije iz SDP-a. Pošto znaju da su " tropa" - brzo prodaju, da bi brže zaradili,UKRALI. Izaće vam na nos, ako Bog da.
Pa Bosnalijek je uvijek imala ugled dragi moji. A ruse ga ovakvi poput Niksica i drustva, jer se nisu mogli naci u talu. Ljudi koji su digli Bosnalijek niizcega su odjednom rastjerani, da bi dosli kurta i murta pod kontrolom SDP-a.
Nermine s velikim si se ti ribama u kostac uhvatio, a popu.sit ces ga najvise na kraju, steta jer je ovo jedan dobar covjek...
Evo, konačno da vidimo da se naši državnici bore za bh kompanije, za zaštitu državnih / općih interesa, samo naprijed
naravno, obavezno, jer ovi opstruatori i foteljaši u stanju su sve rasprodati i opljačkati
Treba se boriti protiv tih lopova koji su zaposjeli bosnalijek i vratiti toj firmi ugled koji zasluzuje, a ne da je poznata po milionskim pronevjerama i skandalima.
Svaka cast Niksicu koji iz dana u dan dokazuje ko radi u interesu gradjana!!!!
Pustiće i njega Zlaja niz vodu, kao i sve ostale kada njegova g....a dođe na mejdan.
Zar se sve sto SDA dotakne mora uništiti? Ima li ijedno preduzeće kojem nisu dohakali?