Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP želi da svi ravnopšravno učestvuju u izbornim procesima, a ne da jedna stranka ili jedan narod ima privilegiju da bude uvijek vlast i faktor odlučivanja.
Niksicu pa u glavnom su hrvati ovdje skontali u sta ih vode Covic i Ljubic i na nasu zalost neki ce ipak morati glasovati za njih zbog egzistencionih razloga jer dapace materijalno ovise o njima
mudro zbori.... ali mi ne ulijeva povjerenje njegova politika... osobito jer slucajni prilaznik iz sjene sve diktira... a zna da ne moze proci na izborima, zato se ne kandiduje ali ce rado biti neki funkcioner ... klasika... i opet ce u koaliciju sa sda,sbb i sl. a nece sa NS,GS, df, i sl..
Eto, ti i Bakir ste garancija za svijetlu budućnost ... ! ! ! Ma goni se u 3 fine pizde materine ...
Do oktobra se selim iz bih, tako da me bas briga o izboima
Pitam se da li je ovaj bubuljicavi uhljebi ikada ista radio u svom jadnom zivotu osim sto je prodavao maglu.
Ovaj Nikšić je rođen za sekretara mjesne zajednice. Mlohav, tuntav, bez karizme i ikakve snage. Ko će za njega glasati, majko mila.
Treba poskidati nacionalisticke stranke i odmah ce nam biti bolje, dosta su nas dijelili, lagali, sirotinju od nas napravili a samo sebi lagodan zivot napravili. Vrijeme je da HDZ i SDA zavrse na deponiji, tamo je smecu odavno mjesto !!!!!
Reče lik iz čije je opštine protjerano 90% Hrvata. Ostalo je manje više poznato.
@SDAerdogan Znam ali kada već spominje Hrvate da mu proslijedim i taj podatak. Srbi su i gore prošli.
@SDAerdogan https://www.youtube.com/watch?v=oRkAm6eMT14
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
1. Hrvati imaju trećinu vlasti u BiH, a polovinu u FBiH 2. Hrvati u BiH na dijelu u kojem su većina su stvorili najkatolitičkiju i najaparthejdniju teritoriju na svijetu 3. Da je hrvata 50%, a Bošnjaka 10% Bošnjaci ne bi smjeli ni pisnut, a kamoli tražit treći entitet 4. HDZ i HVO su izvršili agresiju na RBiH 5. U oba rata su zločinom pokušali prisvojiti dio BiH i nisu uspjeli 6. SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
@ml007 Mislim da je moj komentar jasan,............SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Pametno receno gospodine Niksicu!
SDP je mali ker od SDA a obadvije stranke su KOS-ove odnosno velikosrpske NAS samo spasava Republika BiH i njen ustav
MA NEMOJTE ONI SU EUROPEJCI (ALI CRNA RUPA EVROPE, ALBANCI SU KULTURNIJI I PROSVEĆENIJI OD NJIH).
zajebo si se. crna rupa europe je upravo bih. najgora i najkorumptnija zemlja. među 10 u svijetu, ne u europi..
Nermine care, ne pristani na ucjene od strane Covica!
Da li su testisi zasvrbeli nekoga u Srpskoj i Srbiji zbog ovog ljubavnog okršaja Hrvata i poturaka? Jesu ? Nisu?
Koliki deb.l moras biti i komentarisati nesto što sam ističeš da te se ne tice? Ali ti si srbin pa ti je oprošteno