Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
džukelooooooooooooooooo....
Kako je Bevanda kooridnirao najbolje svjedoci kamera i slika. Prvo sjedi Dzombic u sredini do njega Srbijanac i Hrvat, a ova dvojica na kaucu kao djecica popiiiisaana
kolko ima ministara ne znaju ni ko je za šta nadležan... a kad se šta desi opet ista priča ko je nadležan... jedna vlada jedno ministarstvo, čao entiteti i kantoni ako mislimo naprijed... s ovoliko ministara i zamjenika i itd itd ..... NE RADNIKA ispaštamo mi i koji radimo i oni koji nemaju šta jest ... Ahmetovicu Bakir reko da kaze bilo sta... frajer nema pojma sta govori ... Mi ispaštamo dok se oni šprdaju :) pa kako čemo dalje ? mozel se u Sarajevu skupit 10-15 hiljada ljudi... napravit nesto malo protrest ovo stablo da popadaju jabuke :)
ovaj je gori od karadjića,ovo je prešlo sve mjere sdp gori od sds izgleda da sdp upravlja neko iz srbije...bošnjaci pogledajte malo bolje mene je sdp prevario više van nikad iz moje kuće glas...stidite se svih mrtvih i ranjenih patriota ove zemlje ovako nas ni sds nije navlačioooooooooooo..
Kako ide ono prorocanstvo Tarabica, o onoj kruski, jel zna neko?????
Danas priznaste kosovo jado, izgleda da samo sebe mozete ye.bat
Nikšić je jedna velika PAPČINA!!!!!!!!!!!
Džomba šuknuo si im ljudski.
Aferim !!!! I Banja Luka je u BiH naravno !!!!! Sto se sastanci ne bi odrzavali i tamo......meni nije bitno u kojem gradu nase domovine ce se oni odrzavati vec sta ce biti rezultati istih !!!!!
Dosad najotvoreniji antidržavni čin SDP-a
\"...današnjim sastankom uime države kooridinirao predsjedavajući Vijeća ministara BiH...\" dakle Ahmetovic je ponadao jeftinim poenima pa se opet zalijece naslijepo i opet grijesi i udara u zid :D