Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nam je šansa da socijaldemokratiju i ljevicu vratimo gdje joj je i mjesto, a to je u vrh političke scene u BiH. Bez nje nema prosperiteta niti socijalne osjetljivosti. To je ovaj mandat najbolje pokazao. Bez nje nema građanskog. Bez raznolikosti nema ni napretka ni cjelovite države. Nacionalizam i fašizam nisu put. Koliko decenija treba da prođe da to shvatimo? Može se, malo nedostaje. SVI NA IZBORE I SVI ZA PROMJENE! SDP I DENIS BEĆIROVIĆ DO POBJEDE!
Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok, jer slušamo ploče i sviramo rok. Al' negdje u nama je bitaka plam, i kažem vam, šta dobro znam: RAČUNAJTE NA NAS!.
Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok, jer slušamo ploče i sviramo rok. Al' negdje u nama je bitaka plam, i kažem vam, šta dobro znam: RAČUNAJTE NA NAS!.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nema ništa od sjedenja kući za izbore. Svi trebamo izaci. Toga se nacionalisti najvise i boje. Racunaju na letargiju, na nedostatak bunta, strah i prenemaganje građanski orjentisanih i progresivnih ljudi. Samo ovaj put su se za.ali, i to im ovi skupovi mogu reci kao i raspolozenje gradjana. Uspjeli su na kratko skloniti ljevicu, ali vise ne. SDP ih je oduvao jednom, oduvat ce ih opet. Bolje nisu ni zasluzili.
Još malo i naš novi predsjednik je Denis Bećirović! Pucali su iz svega što su imali na njega, cijevi su im se usijele, ali nestalo im je čak i laži i gluposti s kojim bi ga gađali. Nije narod toliko glup koliko oni misle, ne puši baš sve. Znaju ljudi dobro ko je Denis, a ko su oni. U debati im je opet pokazao koliko odskače i koliko je politički i intelektualno spremniji.
SDP DO POBJEDE!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Revizija tužbe je najgenijalni potez Izetbegovića. Sa prijetnjom od 300 milijardi dolara ratne štete natjerao je da Republika Srbija napokon prizna legitimitet međunarodnog suda u Hagu i tako ovjerio sve presude za počinjene zločine i genocid. Time je onemogućeno odcjepljenje BH entiteta tzv Republika Srpska zauvijek.
Zna li iko, koliko plaća SDP da se dođe na njihov predizborni skup?
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ovako prica nas predsjednik Hadzikadic - https://www.youtube.com/watch?v=tm0SeRdq6Uw Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #novaBiH
KAKAKV BOLAN OVAJ NEMAM POJMA NI KO JE NI STA DOSAO OVDJE DA PALAMUDI .... SVASTA. ...
💫👍⚜ Program 2030 profesora Mirsada Hadžikadića je sadržavao neke vrlo konkretne, neke poznate, a neke potpuno nove poglede na situaciju u društvu, sa konkretnim primjerima kako to izgleda, čime se popravlja i kakav bi rezultat takva akcija mogla donijeti. Bilo je tu i revolucionarnih prijedloga, koji stvarno mogu zaokrenuti situaciju, naprimjer u obrazovanju.
Profesor Mirsad Hadzikadic je covjek koji Bosnjaci trebaju da izaberu. Dosta je bilo vas i vasih stranackih zaposljavanja, dizanja akciza i poreza za potrebe krpljenja vlastitih budzeta, dosta je bilo tjeranja bosnjacke omladine u zapadne zemlje trbuhom za hljebom! Dosta je bilo LAŽI. U oktobru cete aBd svi na biro za zaposljavanje da vidite sta ste napravili narodu i da osjetite na vlastitoj koži kako gledati u svoju zemlju kao u maćehu a u Njemačku kao u majku. #mislislisvojomglavom
Patriotizam, humanost i skromnost se ne uči, to je urodjena vrlina koju s ljubavlju djeci u srce unose roditelji. Bravo Hadžikadiću.
KAKAV OVAJ CVJECE ZNAS LI TI KO JE ON, PALAMUDI IZ AMERIKE !!!!! SVASTA. .. . . NE DIJELITE SE BOSNJACI !
SDP DO POBJEDE DENIS BECIROVIC ZA PREDSJEDNIKA!!!
Moj izbor ce biti jedini uistinu nezavisni kandidat - Mirsad Hadzikadic. Za stranacke interese i marionete necu da glasam. Hadzikadic2018
SDP BiH će insistirati na vladavini prava, provođenju zakona, te građanskoj i krivičnoj odgovornosti izabranih zvaničnika za zloupotrebe položaja i rušenje poretka. Nepoštivanje ustavnog poretka i njegove manifestacije nisu predmet Krivičnog zakona i samim tim nisu kažnjivi. Isto se odnosi i na neusklađenost entitetskih propisa s državnim, naročito onima koji proističu iz različitih međunarodnih obaveza, uključujući evropske integracije.
SDP Evidentna je povećana društvena opasnost na svakom pedlju Bosne i Hercegovine. SDP BiH smatra da je ovome, u dobroj mjeri, doprinijela i blaga kaznena politika, jer se počinioci krivičnih djela vrlo brzo nađu na slobodi i ponovno počinju da čine ista ili slična krivična djela. SDP BiH će pooštriti zakone iz oblasti krivično-pravnog zakondavstva i uvesti strožije kazne. SDP BiH će, kroz izmjene zakona, suziti mogućnost izricanja blažih kazni od onih određenih zakonima.
SDP Svaka država u okolnostima povećane društvene opasnosti mora pooštriti kaznenu politiku, a aktuelna vlast radi upravo suprotno, samo da bi zaštitila kriminalce iz svojih redova, zanemarajući nesigurnost koja se uvukla u društvo. Svjesni činjenice da javnost već dugo svjedoči neodrživo blagoj kaznenoj politici na svim sudovima u Bosni i Hercegovini, SDP BiH će odlučno djelovati na općem pooštravanju kaznene politike u Bosni i Hercegovini.
SDP Svjedoci smo lošeg ekonomskog stanja u BiH koje se ogleda padom ekonomskih aktivnosti na svim poljima, te potpunim izostankom kapitalnih državnih projekata u infrastrukturu, energetiku i sve druge grane privrede. Prioritet nam je stvoriti pozitivno ekonomsko okruženje aktivnom ulogom države, koje će rezultirati pokretanjem javnih radova, otvaranjem novih radnih mjesta, novom strategijom industrijalizacije i privlačenjem direktnih stranih investicija.
Kazite vi zasto ste pohapsili sve nase heroje za vrijeme mandata Alijanse za promjene koju ste predvodili? Kako ste ljudima montirali procese i skidali im neduznima glave jer su imali veci uticaj od vas i nisu vam bili podobni?
Dok se ovi svađaju, glas treba dati gospodinu Mirsadu Hadžikadiću.
Treba izaći na izbore, pa makar i ne glasao, nego samo onako išarao papire i time učinio vlastite lističe nevažećim, jer na taj način sprečavaš da neko mjesto tebe, prevarom glasa za nekoga od koga je eventualno plačen isl. Ako još i imaš za koga bi glasao, tim bolje.