Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ti misliš da je ova država pala s neba ili da ste je vi osnovali ili dobili na poklon?Ova država ne bi postojala da tri naroda,tri zaracene strane joj nisu dale šansu za opstanak dogovorom i na temelju tri jednakopravna naroda.Sta je ne sviđa vam se to? Pa proglasite Dayton ništavnim i rjesicete svoj problem i frustracije.Onda nema srba i hrvata i uživajte u svojoj gradzanskoj dzamahiriji.
Imaće i Srba i Hrvata, samo neće biti fašista i njihovih jataka.
Bošnjak sam i ne bih se nikad mogao pomiriti sa podjelom BiH ali treba biti realan i priznati da su se hrvati odrekli Herceg Bosne u korist kreiranja Federacije, da bi se tokom vremena gubio broj njihovih delegata, jer stanovnistvo masovno odlazi. Vrlo teška situacija, iskreno se nadam da će se naći neko riješenje jer ne vidim Hrvate kao ljude koji mrze ovu zemlju, ma ko šta pisao po komentarima.
Ne mrze ni srbi ovu zemlju, isto kao ni hrvati, oni (samo) mrze islam i Bošnjake.
Uvrijeđeni Palmer i Eskobat, te fašistička bulumenta u Europi. To su glavni B mrzitelji.
Pa ne znam šta je problem? Recite džihadistu Komšiću da lobira. Inače je jako utjecajan političar u regijama badel i vlahov.
tako sto se pravis lud cijelo vrijeme i trpas u svoje dzepove gdje stignes
Lobirale su dzamije kad su govorili koje ce selo dati glas Komsicu a koje SDA. A ko god misli da je ovo gradjanska drzava neka se samo provoza preko Lukavice do Kiseljaka i nazad. Ne mora dalje. Bas me zanimo njegovo misljenje nakon povratka.
Mislim da je to poruka koja kaže svima onima koji su se drznuli da ne pokušaju slušati svoje etničke vođe u periodu '92.-'95. pa nisu napustili svoje domove i sve one koji misle da se nije trebao provesti aneks 7 u BiH, da su pogriješili i da trebaju da idu tamo gdje je njihov narod ukoliko žele da ostvaruju neka prava", kazao je Nikšić.
U ovu fazu smo došli vašim bezobrazlucima i zlostavljanjem zemlje i njenog stanovništva. Eto kako smo došli u ovu fazu.
To valjda zna tvoj partner iz trojke konakovic
Da nije Schmidt dobio puno mita od koruptne HDZ stranke ili da mu oni nisu kidnapovali članove familije da hoće da pravi istorijsku glupost?
Pa saglasan ti je bio Radoncic i Konakovic
Dok su oni lobirali, vi nesposobnjakovici ste sjedili skrstenih ruku. Dodjete u Brisel, popijete kafu sa nekim trecerazrednim diplomatom i mislite da ste nesto izlobirali. Sramota. A najveca sramota je u tome sto postoje ljudi, koji su u stanju da pomognu ovoj zemlji ali njih niko ne benda.
Kako ne znaš jadni Nermine .... Znaš ti dobro da loša politika ne donosi ništa dobro .... Samo se malkice blesav praviš ...
Svima zabranit kandidovanje, ukinut sve političke stranke, dovesti naše mlade magistre i dokrore političkih nauka sa stranih univerziteta i pokrenuti državu sa nule. Opet bi bili u plusu bez vas svih govana.
A šta o tome misli Sejdo Dervić, pitam za punicu?
ELEM BOŠNJACI AKO TO BUDE TO JE PRAKTIČNO TREĆI ENTITET. E SADA DOKLE CE MU BITI GRANICA.JA VAM KAŽEM DACEMO SAMO ZAJEBATI ŠVABU ULASKOM U OPEN BALKAN. SVE OSTALI JE TOR ZA NAS. SAMO ŠTO MORAMO BRZO DJELOVAT. ALI MI NE KONTAMO TO. TAKO DA OD TOGA NEMA NIŠTA.
Ako narod veceras izadje ti ćeš biti na suprotnoj strani jer pljačkati drzavu i njene gradjqne isto neofasizam