Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikšiću stvarno svaka čast
Ovaj lik zaista puno stize. Nazalost nije u mogucnosti svima pomoci odmah, ali ipak covjek ima plan
Nikšić laže .Nikšić samo laže.
Jadno je što se od svih vaših komentara, skoro pa nijedan ne dotiče teme.Tema je Krivaja i eventualni napredak te firme a samim tim i grada Zavidovića. Ako želite da ostavite neku poruku pošto ste većina vas isfrustrirani vašim strankama, onda imate forume ili sprej u ruku i na napuštenoj zgradi ili starom vagonu, a ima ih dosta,pišite svoje stranačke frustracije i naloge.Što se tiče posjete premijera mojim Zavidovićima,mislim da je čista predizborna kampanja, jer da nije tako, nešto bi riješili u Krivaji još davno,već sve se svodi na posjete, pa barem mi iz Z-dića znamo da je to daleko od istine i da se samo radi o šupljarijama. Narod ovdje živi užasno loše, upravo zbog Krivaje, jer veliki dio stanovništva ovisi od ovog giganta. Tu ne ispaštaju samo hiljade radnika i njihove porodice, već i svi okolni marketi,kafići,restorani itd. To je jasno,a grad je mrtav.Mislim da se ovaj problem može riješiti za dan,ali pojedinac se pita,šta ja imam od toga.
Neka ne obraćaj pažnju na ove zlonamjernike, samo naprijed!
naprijed bosna, naprijed hercegovina vamus bosna, vamus hercegovina
jeste ludi, obavezno treba glasati na izborima ali ne za sdp, vi ste umobolnici!!! NIKSIC=KRIMINALAC!!!! PA VI KLIKAJTE DO SUTRA!!!
I budala vidi da je ovaj klix.ba zapravo sda.ba, ne gleda se da li ljudi rade dobro, već samo iz koje su političke opcije, ako su iz SDP-a blate se na svakom koraku. OK razumijem vaše nezadovoljstvo, ali dajte molim vas smirite se malo, smoriste nas obične ljude tim glup.ostima
stvarno je uradio, evo dokaza http://www.tv1.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/6681-afera-%E2%80%9Eunipromet%26amp%3Bquot%3B-nik%C5%A1i%C4%87-%C5%A1uti-o-kupovini-stana.html ali se postavlja pitanje ZA KOJA JE URADIO??? i ja bih stan od 62m2 za 65000KM, uz to nisam stambeno zbrinut!!!
Sto skrecete s teme, tema je Krivaja i napredak za vrijeme nove vlade...
SDP FOM misli da će zavarati narod koji ne čita ove komentare? Pa stvarno ste jadni da ne možete biti jadniji, do čega ste se doveli da klikate dislike na komentare? Neka Vam je na čast!
kako si kupio stan u Uniprometu? Fikrete Musicu, kako si za nepune 2. godine kako si premijer KS kupio apartman u Neumu? unaprijed vam hvala na odgovorima
više SDP neće dobiti ovoliki broj glasova, jer su opljačkali sve što su stigli. Gori su ovi nego što je Branković ikada bio, zali boze nase vjere i uvjerenja da ce SDP nesto promjeniti. Nesposobni predsjednik stranke postavlja nesposobne kadrove na svim nivoima, katastrofa, nek nam je Bog na pomoci! Zlatko se upetljao sa Fahrudinom čiji prijatelj je na crnoj listi SAD-a :(
dok je nikišića, glas nas radnika se dobro cuje
koliko raje ne voli ovaj SDP jer stvarno se vidi koliki su kriminalci u toj stranci. LAgumdyija koalirao sa kriminalcem Radoncicem, a eno jutros ih hapse. Bravo SDP, bravo lagumdzija, unistio si SDP.
Ja samo mogu reći kapa dolje, čovjek je do sada uradio što mnogi nisu...
Kad covjek procita komentare pojedinaca samo moze da se ibreti. Niksic ako nista ide radnicima na noge i pokusaje rijesiti situaciju za koju nije kriv i vi pojedinci ga nazivate lopovom itd. Sta covjek da kaze vec da pomisli da neke komentare pisu ili zlonamjerni citatelji ili maloumni jer oni izgleda zele da BiH i dalje tone i tone. Na njihovu zalost do toga nece doci jer je tonjenje zaustavljeno, a mnogi ce u buducnosti i odgovarati za stetu nacinjenu svim narodima u BiH bar onima koji je vole i smatraju svojom jedinom domovinom.